Astronomer förkastar föreställningar om svarta hål – inte så glupska

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 november 2013
- NewsVoice redaktion

SMBH Black hole

Image credit: NASA/CXC/M. Weiss

A team of astronomers from UMass Amherst have observed the super massive black hole (SMBH) at the center of our galaxy with great precision, and their results indicate that only a small amount of the very hot gas in the vicinity is entering the SMBH. Most models created by astronomers of SMBHs predicted a large amount of material being consumed by the black hole, which is now observed to be incorrect.

Supportive theoretical foundations in this observational error of standard model black hole theory by Nassim Haramein describe an alternative model to match recent observation.

Read more


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq