China to launch first Moon rover on Sunday

  0
  147

  china-moon-rover-lander

  Space.com: China’s first moon rover is called Yutu, which means ”Jade Rabbit” in Chinese, according to state media reports. It will launch with the Chang’e 3 moon lander on Sunday 12:30 p.m. EST (1730 GMT), though it will be 1:30 a.m. Monday, Dec. 2 at China’s Xichang Satellite Launch Center.

  Read more | Image credit: Beijing Institute of Spacecraft System Engineering  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  LÄMNA ETT SVAR

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här