Dan Cox on how to make a perfect cup of coffee

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 1 november 2013
- NewsVoice redaktion

Dan-Cox-Coffe-ExpertComplex.com took a road trip to Burlington, Vermont, USA, to meet with the guys who run “Coffee Analysts”, one of the premier coffee testing resources in the US. They met with the president Dan Cox who explained some details about coffee everyone should know about.

http://www.coffeeanalysts.com

http://www.coffeeenterprises.com


Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: coffee
  • Den ultimata ‘koppen kaffe’ finns ej! Men den borde bestå enbart av gröna grönsaker mixade till en juice! Varför? Jo, kaffe är både surt (syra–bas-balansen) och vattendrivande! Men jag skall ej kasta sten i glashus 😉

    /Macula_Transfer

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *