Establishment desperate to reinforce the official version of JFK assassination

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 20 november 2013
- NewsVoice redaktion

Why is the establishment so desperate to reinforce the official narrative behind the assassination of JFK 50 years later?
If the lone gunman conspiracy theory is so watertight, as the establishment argues, then why, five decades after the event, are thousands of pages concerning the investigation into the assassination of JFK still classified?

Text and video: Paul Joseph Watson | Infowars.com

Mycket bra dokumentär


Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: JFK
 • Lite verklighet kanske kan vara på sin plats mitt i den här uppdiktade och upphaussade Coronahysterin. Bob Dylan har nyligt släppt denna låt på tuben med sin syn på JFK-mordet , med tydlig adress till the Deep State. Hela texten finns en bit ner i kommentarsfältet för den som är intresserad.

  https://www.youtube.com/watch?v=3NbQkyvbw18

 • exposurenow: Jag tror LBJ var invigd men inte den som drog i trådarna, mer ett verktyg, inte för attentatet utan för att ta över efteråt. Jag har nyligen läst på fler ställen att LBJ skulle ha varit tongivande i det hela, kanske han kan bli nästa LHO;-) Angående vilka som sköt, och varifrån, finns mycket intressant material på http://www.jfkmurdersolved.com.

 • zecharia skrev något klokt i annan tråd om att det är en naturnödvändighet att vår nuvarande civilisation kollapsar givet hur systemet är byggt, hur förändring motarbetas med alla till buds stående medel så att systemet därför inte kan förändra sig vilket innebär att det bara kan gå under när det inte längre kan förhålla sig till verkligheten. Och vi ser ju redan hur långt från verkligheten systemet är. Rent absurt. Censur, mind control, psykiskt och annat våld o.s.v. är bara uttryck för desperation, ingen långsiktig lösning.

  Det är som zecharia också skrev, allt som bygger på egoism går under därför att egoisten inte klarar att tänka långsiktigt. Han ger denna epok högst två år. Skumpigt blir det iallafall, som han också påpekar.

 • JFK sköts, på order av Lyndon B. Johnson, av flera kulor från flera platser.
  Den dödande kulan sköts av Malcolm Wallace, en professionell skarpskytt som kontrakterades av LBJ för flera mord.

  Se det avslutande avsnittet “The Guilty Men” från History Channels serie “The Men Who Shot Kennedy”.
  Avsnittet sändes endast en gång, då det tyvärr direkt blev censurerat, och History Channel förbjöds att någonsin visa det igen.

  The Men Who Killed Kennedy: Part 9 The Guilty Men

 • Varför de är så desperata i att pränta in den officiella versionen, 50 år efteråt?
  Är det inte uppenbart? Då skulle det inte dröja länge förrän den 12 år gamla, officiella lögnen om två höga skyskrapor uppdagas utan återvändo. Det är här desperationen ligger. Så mycket vilar just nu på den senare lögnen. Hela NSA-köret, allt…

 • Kennedymordet (morden, egentligen) var så “In Our Face” att de faktiskt väckte en växande grupp människor till att inte längre vara immuna mot fakta/sanning (ett fenomen jag för några timmar sedan berörde i annan tråd). Det uppvaknandet plus Internet har för första gången i känd historisk tid gjort att en växande grupp människor inte längre är hypnotiserade av dikotomin kyrka/stat eller sedan den så kallade demokratin införts, dikotomin mellan olika politiska ideologier.

  Detta uppvaknande har därför för första gången vi känner till i mänsklighetens historia riktat samma växande grupp människors ögon på den s.k. cablen, de som “drar i sprattelgubbarnas trådar“. Det är naturligtvis obehagligt för denna förut osynliga grupp. Därför minskad informationsöppenhet, avlyssning och försök att med olika lagstiftningar täppa till oberoende röster så som t.ex. rubriken “Establishment seeks to assimilate or eliminate independent media and bloggers” här på NewsVoice i dag berättar om.

  Jag råkade förresten själv irritera “Trollkarlen från Oz” genom en ledare i Miljömagasinet strax före ett val, se min kommentar 8 Nov, 2013 at 15:36 i annan tråd. Ledaren handlade just om hur “The powers that be” är som en Trollkarl från Oz, som manipulerar kasperdockor, en kasperteater av fiendebilder. Jag satte alltså fingret rakt på den ömmaste av ömma punkter. Och jag gick därvid inte omvägen via något av alla de tankestopp/tanketabun som har uppsatts på vägen. Jag så att säga gick genom minfältet utan att aktivera någon av minorna. Även om ett telefonsamtal efter att den publicerats ville få det till att jag hade gjort det. Min text lades ut på min blogg 2006-07-12 och publicerades 2006-07-21 som ledare i Miljömagasinet. Sedan utgick påbud att jag aldrig mer får skriva där. Jag ser för klart… (Texten nås indirekt via föregående länk, där den från den kommentaren i sin tur är länkad.)

 • SvD hittar idag på att Secret Service-agenten drar Jacky Kennedy tillbaka till sin plats.

  Se dump

  Se hela bildserien på SvD

  I denna dokumentär ser man att det snarare är tvärtom. Hon sätter sig ned själv innan agenten når fram och enligt analyser sträcker hon sig tillbaka över bakluckan för att hämta en bit av JKF:s skalp eller skalle efter kulan som träffar JFK framifrån. Hur vet man det? Tja, hela huvudet kastas bakåt vid kulans träff. Alltså fanns det en andra skytt.

  Det är oerhört löjligt av SvD att i detta inslag göra ett så dålig inslag om mordet. Det hade passat bättre i Kamratposten.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *