GMO linked to gluten disorders plaguing 18 million Americans – report

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 27 november 2013
- NewsVoice redaktion

Gluten freeGenetically modified foods such as soy and corn may be responsible for a number of gluten-related maladies including intestinal disorders now plaguing 18 million Americans, according to a new report released on Tuesday.

The report was released by the Institute for Responsible Technology (IRT), and cites authoritative data from the US Department of Agriculture, US Environmental Protection Agency records, medical journal reviews as well as  international research.

Read more

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *