How to effectively treat skin cancer

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 14 november 2013
- NewsVoice redaktion

NaturalNews. Staggering, but true, skin cancer is the most common form of cancer – in the United States – costing over $3 billion for the 3 million plus people diagnosed – every year. In fact, scientific papers reveal that, in the past three decades, more people have gotten skin cancer than any other form of cancer combined. With one in five Americans destined to experience skin cancer – we have some important questions to answer.

Learn more


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *