Läkemedelsindustrin – Johnson & Johnson döms att böta 2,2 miljarder USD

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 november 2013
- NewsVoice redaktion

Pharma Pills MedicineIn what’s considered one of the country’s largest health care fraud settlements and one of the largest whistleblower payouts in U.S. history, Johnson & Johnson will pay $2.2 billion to settle charges involving the company’s role in marketing three prescription drugs for unapproved uses. As the saying goes, “But wait. There’s more.”

NaturalNews November 6, 2013 Raw Michelle

Three drugs inappropriately marketed and given to patients

Johnson & Johnson, along with two subsidiaries, Janssen Pharmaceuticals and Scios, also paid kickbacks to doctors and nursing homes who touted their drugs, created “ElderCare Sales Forces” who were paid to push the drug and sent pharmacists to hospitals to assess patient records.

Learn more


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *