Mordet på JFK 22 nov 1963: John Kerry tror inte att Oswald agerade ensam

  8

  Mordet på John F. Kennedy ägde rum fredagen den 22 november 1963 i Dallas, Texas. USA:s president John F. Kennedy samt hans fru Jacquelines och Texasguvernören John Connally och dennes frus bilkortege färdades på Dealey Plaza, då presidenten träffades av flera skott, både i halsen och i huvudet. / Wikipedia


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  8 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Lidvall
  Lidvall
  Gäst
  17 november 2013 kl 12:00

  Jag antar att någon borde förklara för Witte hur google-sökningar kan baseras på inloggning/tidigare sökningar/cookies så att han slipper oroa sig för att hans webb-tv blir “censurerad” i och med att sökresultaten blir olika i hans olika webbläsare.

  Mind Control alltså… Ja då går ingen säker.

  Ivan Björn
  17 november 2013 kl 11:40

  Det går inte alls att påstå att mordet utfördes av Ja anhängare. Där uppe på illuminat nivå finns det inga Ja anhängare. Det handlar om att styra världen mot NWO. Här finns en länk som du kan studera: http://www.whitetv.se/sv/anna-lindh-mordet.html

  Lidvall
  Lidvall
  Gäst
  17 november 2013 kl 10:18

  @Ivan Björn Björn: Mijailo Mijailovićs dåd skulle alltså vara planerat av Ja-till-Euro-anhängare? Går det att finna reellt stöd för detta? Eller kan man endast inse det genom holistiskt tänk där man ser igenom illusionen?

  Ivan Björn
  17 november 2013 kl 09:37

  När man vill ha kontroll över någon organisation, eller politiska skeenden så infiltrerar man dem. Inuti dessa strukturer fungerar det så som om det är organisationens/politikens egen program och vilja. Detta är en konst i att styra världen. Utåt ser det ut så att skilda meningar existerar ja rentav fiendskap mellan olika intressen. På den högsta nivå råder dock enighet där de som styr medvetet puttar världen i en vis riktning. Se min recension på Jan Helsing bok. Med andra ord det vi ser som skillnader är bara en illusion, där det förväntas att vi ska reagera på ett vist sätt. Som t.ex. med mordet på Anna Lind, där man förväntade sig att vi skulle rösta för euro p.g.a. känslor för hennes bortgång.

  Nim
  Nim
  Gäst
  15 november 2013 kl 11:55

  Har nu läst igenom mycket i boken i boken Vatikanska Lönnmördare: ” Sårad hemma hos mina vänner ”, men jag har inte läst allt, ska göra det vid senare tillfälle. Han har har en spännande syn på det hela. Mycket håller jag verkligen med om 🙂 Jag har dock försökt att hitta källförteckning på vissa saker som jag anser inte håller sig till sann fakta. Men förgäves finns inte det med. Ska dock kontakta författaren för att se efter vad han grundar, enligt mig, en del felaktiga fakta på. Nedan följer ett citat, delvis rykt ur sitt sammanhang som är direkt fel, av Eric Jon Phelps. “Lagar måste stiftas att ingen får inneha offentliga ämbeten som har avlagt en lojalitetsed till en utländsk monark – särskilt påven! Detta skulle inkludera malteserriddarna och columbusriddarna. Lagar måste stiftas att ingen medlem av ett hemligt sällskap kan inneha offentliga ämbeten. Detta skulle omfatta alla frimurare, som deras läror är hemliga, deras loger inte har några fönster (precis som rikets salar hos de frimurarkontrollerade Jehovas vittnena som förnekar Jesu Kristi gudomlighet) och deras högste ledare är lojala mot jesuitgeneralen. ” Jag är inte själv troende med har forskat djupt in i Kristenhetens olika inriktningar och agendor. Både Bibliskt, profanhistoriskt, profetiskt och ev “hemliga agendor.” Man kan tycka vad man vill om Jehovas Vittnen men detta är min slutsats beträffande citadellen ovan. Jehovas Vittnen tror visserligen inte på treenighetsläran, pga att det just är en Katolsk efterkonstruktion med inflytande från de Romerska väldet med Konstantin i spetsen. Treeninghetsläran är delvis sprungen ur hednisk tradition, som inympades med tiden, av katolska biskopar runt om i det heliga romarriket. Läs själv på google om antitreeniarism! Att Jehovas Vittnen är eller någonsin skulle ha styrts av ” fimurarkontrollerade eller jesuitgeneralen ” är total lögn och faktafel som det inte finns någon som helst grund i. Faktum är att Jehovas Vittnen per definition är starkt emot all förekommande frimureri samt Katolskt ursprung/initiativ. Jehovas Vittnen är bibelforskare i grunden och beblandar sig varken med hendendom, politik, krig och stöder inte FN:s agenda om en ny världsordning. De tillskriver JHVH som allsmäktig och skapare och anser att Jesus är Kung i hans rike. C.T Russel var aldrig någonsin frimurare. Heller har inga fortsatta representanter för Jehovas vittnen varit det. Sådan världslig inblandning skulle leda till uteslutning. Hans grav är en enkel gravplats idag. ( Ett annat , trekantigt monument restes till… Read more »

  Leif Erlingsson
  Gäst
  13 november 2013 kl 21:06

  Klart att de skyldiga inte vill bli utpekade. En kongressrapport kom för övrigt år 1978 fram till att mordet på president John F. Kennedy förmodligen var en konspiration, att var fråga om minst två skyttar. “The House Assassinations Committee” ska man söka på. Här en arkiverad artikel från 2001 i Washington Post: “washingtonpost.com: Study Backs Theory of ‘Grassy Knoll’

  Ivan Björn
  13 november 2013 kl 18:12

  På följande sätt skrivs det om mordet på Kennedy i boken Vatikanska Lönnmördare: ” Sårad hemma hos mina vänner ” Detta bara för att bredda informationen. Sedan kan ha alla givetvis sin egen uppfattning om saken. Boken kan laddas ner på följande länk: http://www.nyapolitiken.biz/frimurare_o_illuminater/23417589-Eric-Jon-Phelps-Vatikanska-Lonnmordare%5B1%5D.pdf President John F. Kennedy och Jackie Kennedy, 1962 # # 2* Här ser vi presidenten lämna jesuitordens Sankt Franciskus Xaviers kyrka i Hyannis efter att ha gått i mässan. Amerikas statsöverhuvud tillbringade helgen på familjens sommarhem i närbelägna Hyannis Port. Längst till höger är säkerhetstjänsteman Roy Kellerman, som skulle komma att väljas till samordnare för Säkerhetstjänstens mördargäng medan det utförde sin ”exekutiva åtgärd” i Dallas den 22 november 1963. Presidenten, en riddare av Columbus och son till en av Francis kardinal Spellmans mäktigaste malteserriddare – Joseph P. Kennedy – utbildades vid Harvard University, med dess starka jesuitnärvaro, medan Jackie födde JFK, d.y., på Georgetown University Hospital. Med hjälp av maffian, hade orden installerat sin förste irländske romersk-katolik på den amerikanska presidentposten. Men John F. Kennedy opponerade sig mot Roms påvlige caesars världsliga makt genom att vägra att genomdriva påvens anspråk på att styra över alla regeringar i världen. Kennedy försökte bryta styrkan i den svarte påvens fortsättning av ordens nazistiska SS – Centrala underrättelsetjänsten; attackerade ordens Riksbank genom att låta trycka ”USA-sedlar” i stället för ”riksbankssedlar;” försökte sätta stopp för kardinal Spellmans krig i Vietnam; försökte återlämna Kuba till den exil-kubanska befolkningen i Miami via en fullfjädrad militär invasion av ön den 1 december 1963; och försökte sätta stopp för Roms kalla krig genom vilket orden skapade fascism i USA. Av dessa skäl och mer, utförde jesuitorden kallt sitt kungamördande ”århundradets brott.” Boston Record American, måndag, 16 juli 1962, s. 26. Titelsida, upphovsrätt, mördare & maximer 5 Riddare Riddare av Malta (SMOM), Alexander M. Haig, d.y., 1981 # # 3* Enligt Arts and Entertainments 1989 års video, The Men Who Killed Kennedy: The Coverup, bidrog öv.löjtn. Alexander M. Haig (1963) till mörkläggningen – den stora jesuitiska mörkläggningen – av Kennedymordet. För sin lydnad befordrades han senare till generals rang och utsågs därefter till befälhavare för NATO i Europa. Som ett resultat av sin ständiga lydnad till den svarte påven, den påvlige caesaren och ärkebiskopen av New York, utnämndes Haig till utrikesminister under honoräre shriner och riddare av Malta president Ronald Reagan 1981. Med stöd av tidigare Kentucky-senator John Sherman Cooper som hade varit medlem av jesuitutbildade,… Read more »

  exposurenow
  exposurenow
  Gäst
  12 november 2013 kl 18:27

  Rekommenderar varmt det sista och sedemera tyvärr censurerade avsnittet, “The Guilty Men”, i History Channel:s intressanta serie “The Men Who Killed Kennedy”.

  “The ninth segment, titled “The Guilty Men”, directly implicated Lyndon B. Johnson. Within days, Johnson’s widow, Lady Bird Johnson, more of his surviving associates, ex-President Jimmy Carter, and the lone, living Warren Commission commissioner and ex-President Gerald R. Ford immediately complained to the History Channel. They subsequently threatened legal action against Arts & Entertainment Company, owner of the History Channel. “The Guilty Men” segment was completely withdrawn by the History Channel.”

  http://www.youtube.com/watch?v=jgNfQYpS1gQ