Mordet på JFK 22 nov 1963: John Kerry tror inte att Oswald agerade ensam

publicerad 12 november 2013
- av Torbjörn Sassersson red.

Mordet på John F. Kennedy ägde rum fredagen den 22 november 1963 i Dallas, Texas. USA:s president John F. Kennedy samt hans fru Jacquelines och Texasguvernören John Connally och dennes frus bilkortege färdades på Dealey Plaza, då presidenten träffades av flera skott, både i halsen och i huvudet. / WikipediaSå här kan du stötta Newsvoice

 • Jag antar att någon borde förklara för Witte hur google-sökningar kan baseras på inloggning/tidigare sökningar/cookies så att han slipper oroa sig för att hans webb-tv blir “censurerad” i och med att sökresultaten blir olika i hans olika webbläsare.

  Mind Control alltså… Ja då går ingen säker.

 • @Ivan Björn: Mijailo Mijailovićs dåd skulle alltså vara planerat av Ja-till-Euro-anhängare? Går det att finna reellt stöd för detta? Eller kan man endast inse det genom holistiskt tänk där man ser igenom illusionen?

 • När man vill ha kontroll över någon organisation, eller politiska skeenden så infiltrerar man dem. Inuti dessa strukturer fungerar det så som om det är organisationens/politikens egen program och vilja. Detta är en konst i att styra världen. Utåt ser det ut så att skilda meningar existerar ja rentav fiendskap mellan olika intressen. På den högsta nivå råder dock enighet där de som styr medvetet puttar världen i en vis riktning. Se min recension på Jan Helsing bok. Med andra ord det vi ser som skillnader är bara en illusion, där det förväntas att vi ska reagera på ett vist sätt. Som t.ex. med mordet på Anna Lind, där man förväntade sig att vi skulle rösta för euro p.g.a. känslor för hennes bortgång.

 • Har nu läst igenom mycket i boken i boken Vatikanska Lönnmördare:
  ” Sårad hemma hos mina vänner ”, men jag har inte läst allt, ska göra det vid senare tillfälle.
  Han har har en spännande syn på det hela. Mycket håller jag verkligen med om 🙂
  Jag har dock försökt att hitta källförteckning på vissa saker som jag anser inte håller sig till sann fakta. Men förgäves finns inte det med. Ska dock kontakta författaren för att se efter vad han grundar, enligt mig, en del felaktiga fakta på.
  Nedan följer ett citat, delvis rykt ur sitt sammanhang som är direkt fel, av Eric Jon Phelps.

  “Lagar måste stiftas att ingen får inneha offentliga ämbeten som har avlagt en lojalitetsed till
  en utländsk monark – särskilt påven! Detta skulle inkludera malteserriddarna och
  columbusriddarna. Lagar måste stiftas att ingen medlem av ett hemligt sällskap kan inneha
  offentliga ämbeten. Detta skulle omfatta alla frimurare, som deras läror är hemliga, deras
  loger inte har några fönster (precis som rikets salar hos de frimurarkontrollerade Jehovas
  vittnena som förnekar Jesu Kristi gudomlighet) och deras högste ledare är lojala mot
  jesuitgeneralen. ”

  Jag är inte själv troende med har forskat djupt in i Kristenhetens olika inriktningar och agendor. Både Bibliskt, profanhistoriskt, profetiskt och ev “hemliga agendor.”
  Man kan tycka vad man vill om Jehovas Vittnen men detta är min slutsats beträffande citadellen ovan.

  Jehovas Vittnen tror visserligen inte på treenighetsläran, pga att det just är en Katolsk efterkonstruktion med inflytande från de Romerska väldet med Konstantin i spetsen.
  Treeninghetsläran är delvis sprungen ur hednisk tradition, som inympades med tiden, av katolska biskopar runt om i det heliga romarriket. Läs själv på google om antitreeniarism!

  Att Jehovas Vittnen är eller någonsin skulle ha styrts av ” fimurarkontrollerade eller jesuitgeneralen ” är total lögn och faktafel som det inte finns någon som helst grund i.

  Faktum är att Jehovas Vittnen per definition är starkt emot all förekommande frimureri samt Katolskt ursprung/initiativ.
  Jehovas Vittnen är bibelforskare i grunden och beblandar sig varken med hendendom, politik, krig och stöder inte FN:s agenda om en ny världsordning. De tillskriver JHVH som allsmäktig och skapare och anser att Jesus är Kung i hans rike.

  C.T Russel var aldrig någonsin frimurare. Heller har inga fortsatta representanter för Jehovas vittnen varit det. Sådan världslig inblandning skulle leda till uteslutning.

  Hans grav är en enkel gravplats idag.
  ( Ett annat , trekantigt monument restes till hans ära av några som var anhängare till honom, som inte var JV, och skall inte blandas ihop med den pyramid som man bla kan se på dollarsedeln, utan syftade på C.T Russels intresse för de Egyptiska pyramiderna, som han bla avhandlade i någon bok. )

  Eric Jon Phelps skriver :” deras högste ledare är lojala mot jesuitgeneralen. ”

  Det finns ingen som helst sanning i det påståendet. Varken s.k sanningssökare, världsliga myndigheter, Jehovas Vittnens egna historia, eller F.d Jehovas V erfar detta!

  Jehovas Vittnen anser att Gud (JHVH) är deras ände ledare.
  Jehovas Vittnen har ingen/inga högsta ledare överhuvudtaget.
  Deras styrande organ är bibelforskande personer som genom omröstning, genom flera bibel-forskande kommittéer, ger ut bibelförklarande litteratur för att uppmuntra människor att närma sig JHVH, Söka bibliska tillämpningar i livet, sluta kriga, uppmuntra till kärlek mm.
  Jag vet inte hur Jehovas Vittnen generellt skulle hålla med Eric Jon Phelps , men jag kan tänka mig att de håller med om mycket som han skriver.
  För övrigt påstår Vittnena att Satan är världens nuvarande härskare.

  Man kan tycka vad man vill om JV, om tolkningar i bibeln osv men det är INTE min mening att gå in på det nu! Jag vill heller INTE ha en diskussion om det här på Newsvoice.se . Det kan man göra på Flashback osv. Så var god och håller till ämnet ovan tack, om ni tänkt kommentera!!

  Det finns andra saker förutom det här med Jehovas Vittnen som jag inte håller med om. Men det får jag skriva om någon annan gång.
  Jag är ytterst petig med att rätt ska vara rätt!
  Jag lägger dock inte här någon personlig värdering/åsikt vad jag tycker utan jag har ett stort rättspatos och vill att rätt ska vara rätt och ingenting annat!

  / Nim

 • Rekommenderar varmt det sista och sedemera tyvärr censurerade avsnittet, “The Guilty Men”, i History Channel:s intressanta serie “The Men Who Killed Kennedy”.

  “The ninth segment, titled “The Guilty Men”, directly implicated Lyndon B. Johnson. Within days, Johnson’s widow, Lady Bird Johnson, more of his surviving associates, ex-President Jimmy Carter, and the lone, living Warren Commission commissioner and ex-President Gerald R. Ford immediately complained to the History Channel. They subsequently threatened legal action against Arts & Entertainment Company, owner of the History Channel. “The Guilty Men” segment was completely withdrawn by the History Channel.”

  http://www.youtube.com/watch?v=jgNfQYpS1gQ

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *