Olämpliga kommentarer har slunkit igenom kommentarsfiltret

4
202

Tyvärr har ett gäng kommentarer (ca 9 st) senaste tiden slunkit igenom kommentarsfältet på NewsVoice vilka haft antisemitiska inslag och länkat till högerextremistiska sidor. Dessa är nu raderade och klagomål har riktats till de som kommenterat. Kommentarsfiltret har justerats så att det inte ska ske igen.

/Redaktören • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

4 KOMMENTARER

 1. Det är inte lätt att vara alla till lags. Det är så lätt att stå på skambänken och bli anklagad för det ena eller det andra. Det är ganska lustigt med tanke på att vissa grupper i världen kan man beskylla för vad som helst och anklaga dem för saker som de aldrig har gjort, medan andra grupper åtnjuter rena immuniteten och man får knappt nämna dem.

  Det enda som kan hjälpa är att förstå att vi alla är ETT. Att det vi gör mot någon annan gör vi mot oss själva. Detta får dock aldrig förhindra att skriva om saker och händelser precis som de är, utan att behöva ha servett framför munnen.

  Otrevliga händelser är händelser, och dessa händer därför att vi inte förstår att vi alla är En. När en person, eller en grupp personer agerar på ett vist sätt så är det deras agerande som borde beskrivas. Beskrivningar och eller diskussioner blir alltid någons åsikt och någons syn på händelser. Alla har på så sätt en egen syn och en egen åsikt. Det som blir tråkig är om man p.g.a. några åsikter riskerar att bli smutskastat som person, eller som en Tidning t.ex.
  Anthony de Mello skriver i sin bok ”Att bli Medveten”

  ”Jag är skitstövel, du är skitstövel.”

  Det han vill säga med detta är att vi inte behöver ta saker så himla allvarligt. Många gånger bråkar vi om former, anklagar varandra, medan vi under tiden missar att både världen runt oss och verkligheten har förändrats.

 2. Karma finns och det bästa är att ignorera det som är ont genom att älska alla, älskar vi alla sätter vi oss själv inte i en hatspiral som gör vår kropp och vårt sinne försurad/försurat!
  Vi kan inte äta pengar och alla är vi här för att lära oss att bli bättre människor!
  Man kan bara förändra sig själv och var och en måste lära sig det!
  Finns alltid saker som vill få oss ur fas, inse det och le åt det och tänk att vi har förstått det, då blir vi högre i medvetandet och utstrålar positiva energier som attraherar positiva händelser och människor…låt inte lillebroderns kiv få oss att sänka vår intelligens och vårt tålamod, förlåt och förstå att vi vet bättre! What goes around comes around!

 3. Har ni tänkt på att ämnesförbud fungerar mycket effektivt för att förhindra vanliga människor från att delta i djupare tänkande, som alltså då blir reserverat åt en insiktselit? Det finns bloggar där man kan ta del av djupare tänkande, men man får ofta inte ens länka till dem eller knappt nämna dem. Mejla mig så ger jag tips. Så kan du också bli del av insiktseliten. 🙂 Fast du blir tvingad att föra dialog ”bakom stängda dörrar”. För det är först efter att du fört dialog som du därefter kan uttrycka tankar i gåtor så de kan släppas fram på öppna forum. Olyckligt, anser jag.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här