NSA considers amnesty for Snowden if he stops leaks

  0

  Edward SnowdenRT.com: Senior National Security Agency officials in the United States say they’ve considered making a deal with former contractor Edward Snowden that would give amnesty to the leaker charged with espionage if he stops disclosing secret documents.

  Text: RT.com

  “Both the director of the NSA and the government official in charge of the agency’s Snowden task force tell CBS News that they’ve considered the possibility of cutting a deal with the 30-year-old former contractor, who fled the US for Hong Kong earlier this year with a trove of top-secret documents.”

  Read more  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  Föregående artikelFramgång för antroposoferna – Mistelpreparatet Iscador godkänns av Läkemedelsverket
  Nästa artikelVälkommen till Gräv 2014
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer