Record outdoor radiation level that ‘can kill in 20 min’ detected at Fukushima

0

Radioactive.svgOutdoor radiation levels have reached their highest at Japan’s Fukushima nuclear plant, warns the operator company. Radiation found in an area near a steel pipe that connects reactor buildings could kill an exposed person in 20 minutes, local media reported, RT.com writes.

“The plant’s operator and the utility responsible for the clean-up Tokyo Electric Power Company (TEPCO) detected record radiation levels on a duct which connects reactor buildings and the 120 meter tall ventilation pipe located outside on Friday. TEPCO measured radiation at eight locations around the pipe with the highest estimated at two locations – 25 Sieverts per hour and about 15 Sieverts per hour, the company said.”

Read more 


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelReplik till en: “Uppenbarligen ultrakonservativ svenska bosatt i Argentina”
Nästa artikelTransparency International: Sverige är det tredje minst korrumperade landet i världen
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer