Replik till Susanne Bejerot, KI – Se kopplingen immunförsvar, vaccin och hjärnans ohälsa

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 15 december 2013
- Torbjörn Sassersson
vaccin nej tack

vaccin nej tackAllt fler får diagnosen att de har psykiska sjukdomar. Susanne Bejerot som är psykiater, leg psykoterapeut och docent vid Karolinska institutet skriver idag i artikeln ”Psykisk sjukdom under lupp  – Revolutionerade rön om psykisk sjukdom” för SvD att neurobiologisk forskning visar att psykiska sjukdomar tycks bero på en koppling mellan ett stört immunsystem och hjärnan. Äntligen!

Text: Torbjörn Sassersson | Foto: Crestock

Susanne Bejerots resonemang publicerat i ett mainstrema media är efterlängtad. Jag läste den med intresse, men misstänkte direkt att KI-läkaren inte skulle våga röra sig i närheten av kärnfrågorna om var orsaken egentligen kan finnas till vår växande ohälsa. Jag förutsåg att läkaren skulle våga påpeka miljöfaktorer samt genetiska orsaker och mycket riktigt, så blev det.

Efter att Bejerot konstaterat symptomen och beskrivit kopplingen mellan immunsystemet, skador på hjärnan och psykiska sjukdomar kom sanningens ögonblick mot slutet av texten.

Hon skriver:

Susanne Bejerot

”I dag vet vi att hjärna och immunsystem samverkar och att en genetisk sårbarhet parad med kända och okända miljöfaktorer påverkar vårt immunsystem.” Foto: KI

Uttalandet är mycket medicinskt korrekt även om hon vågar påpeka att brist på D-vitamin kan vara skadligt, men slutfraserna handlar inte om det utan om okända miljöfaktorer och våra gener.

Genom att skåda ut mot ett vagt hav av tvivelaktiga medfödda gener (det är ditt eget fel) och allerstädes närvarande miljögifter (det är ingens fel) kan orsaken till vår ökade sjuklighet spridas ut i ett dis av utspätt vatten i ångform.

Istället för att se till en av de mest uppenbara källorna till ohälsa, det ökande insprutandet av vacciner med sitt innehåll av föroreningar och skadliga tillsatser som vi bevisligen vet skadar immunsystemet så ska per definition blicken ständigt vändas från det vi injicerar bort mot det vaga diset utan svar för vilket ingen har ansvar.

Hur länge tror läkarna att de kan undvika kärnfrågorna och få nickande medhåll från populationen?

Kanske ett tag till. Det räckte i alla fall inte med  hammarslaget i form av narkolepsiskandalen som grymt slog till oss.

5,3 miljoner potentiellt vaccinskadade svenskar reducerades till 200 narkolepsiskadade barn

Vi var 5,3 miljoner svenskar som accepterade att låta oss injiceras med bla skvalén och kvicksilvertoppade doser av vaccin som ledde till att lika många dvs 5,3 miljoner svenskar fick sina immunförsvar skadade eller obehagligt irriterade. Det finns gods skäl att misstänka det för varje person som läser på om immunsystemretaren skvalén och konserveringsmedlet thimerosal (49% Hg).

När vaccinskandalen var ett faktum kondenserades problemen och debatten till att enbart handla om ett par hundra barn som fick narkolepsi. Debatten handlade om dem, men inte de övriga 5 miljoner 2 hundranittionio tusen 8 hundra svenskar som också tog sprutan mot den nationella oron för en höstinfluensa.

I januari 2014 lanseras Folkhälsomyndigheten, en sammanslagning av Läkemedelsverket och Smittskyddsinstitutet. Domänen folkhalsomyndigheten.se registerades enligt .SE av Michael Stralfors på Smittskyddsinstitutet. Vi kan se det som ett omen om att framtidens folkohälsa i Sverige kommer att handla om preventiv sjukvård centrerad runt vanliga vacciner och genvacciner ”für alle” levererat bla av frontorganet Nya Karolinska sjukhuset, ett supermodernt komplex som just nu byggs för minst 52 miljarder kronor i Solna, Stockholm.

Vi syns där med uppkavlade ärmar för vidare injektioner mot sjukdomar vi ännu inte har fått, men som vetenskapligt statistiska hitte-på-grafer visar att vi kan få som leder till att vi för säkerhets skull ska ta förebyggande genvaccin” just in case” för att döva oron för vad vi kanske kan få. I framtiden.

Torbjörn Sassersson


Relaterat

Dokument från brittiska regeringen avslöjar – Vacciner är skadliga och osäkra

Ann Y Hellenborg fick rätt – Massvaccinationen jämställdes med neurosedynskandalen

Narkolepsi – 39 brittiska medborgare stämmer GlaxoSmithKline för Pandemrix vaccinskador

Konfidentiellt GSK-dokument avslöjar – Infanrix ger plötslig spädbarnsdöd och autism

Svensk läkare och KTH hittade höga halter av arsenik och tenn i Pandemrix

Mörkningen efter Pandemrix: Många vuxna svenskar drabbades av neurologiska skador

Läkemedelsverkets presskonferens om Pandemrix och narkolepsi 26 mars 2013

Många vaccin innehåller 4 ämnen som skadar hjärna och immunsystem

Susanne Bejerots på KI

2013:06 Utredningen om inrättande av FolkhälsomyndighetenDu kan stötta Newsvoice via MediaLinq