Billionaires Worth $3.7 Trillion Surge as Gates Wins 2013

0

BLOOMBERG. “The richest people on the planet got even richer in 2013, adding $524 billion to their collective net worth, according to the Bloomberg Billionaires Index, a daily ranking of the world’s 300 wealthiest individuals.”

By Matthew G. Miller and Peter Newcomb on Jan 2, 2014

““The rich will keep getting richer in 2014,” John Catsimatidis, the billionaire founder of real estate and energy conglomerate Red Apple Group Inc., said in a telephone interview from his New York office.

Bill Gates, the founder and chairman of Redmond, Washington-based Microsoft Corp., was the year’s biggest gainer. The 58-year-old tycoon’s fortune increased by $15.8 billion to $78.5 billion, according to the index, as shares of Microsoft, the world’s largest software maker, rose 40 percent.”

Read more


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelÅrets Förvillare 2013 blev Livsmedelsverket – Tvåa kom Vetenskap och Folkbildning
Nästa artikelJapanska forskare skapar akustisk levitation
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer