Mobile biometrics coming to your community

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 januari 2014
- NewsVoice redaktion

A video from Alcatel-Lucent demonstrating mobile facial recognition technology that would be used with the FirstNet network.

“Live applications for public safety mobile broadband such as FirstNet – facial recognition, mass casualty monitoring and a network connected media command table; new capabilities to extend IP/MPLS in mobile backhaul with enhanced security and a new outdoor pole mounted configuration to improve LMR performance today with a foundation for LTE support with FirstNet.”

Read moreSå här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *