Hyperinflation i USA börjar våren 2014

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 januari 2014
- NewsVoice redaktion

John WilliamsJohn Williams på Shadowstats.com har en mörk bild av 2014. Han säger: “Det kommer bli panik på valutamarknaden. När säljtrycket på dollarbaserade papper ökar ordentligt, då kommer svagheten hos dollarn visa sig i skyhöga olje- och bensinpriser”

Panikförsäljning av dollar blir följden och han förutspår: “När panikförsäljningen väl kommit igång är spelet över”.

Lyssna på ekonomen John Williams när han blir blir utfrågad av Greg Hunter på usawatchdog.com

“John Williams of Shadowstats.com has a grim view of 2014. He says, “It’s really going to be a currency panic . . . when the fundamental selling pressure really starts to pick up, when the selling gets heavy . . . in turn, the weakness will be seen in a spike in oil prices and a spike in gasoline prices.” Williams says there will be a panic out of the dollar and he predicts, “Once you see a massive sell-off here, I see the game as being over.” Join Greg Hunter of USAWatchdog.com as he goes One-on-One with economist John Williams.”

Lennart Mogren


ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq