Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

43%

43.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 13:45.

Nostalgi med Enebybergs IF pojkar 77 på sommarläger

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 28 januari 2014
- Torbjörn Sassersson

Grävde idag i arkivet och hittade en tidning från 1994 med en artikel om Enebybergs IF pojkar 77 i fotboll. Säkert är det fler som minns tiden med glädje.
Börje Peratt
Lägret i Jämtland var mycket speciellt och kanske var det då några upplevde steget från ungdom till man. Vi var på Gunder Häggs fina anläggning i Albacken vid Gimån. Det blev en fantastisk vecka och artikeln kan bara återge en liten del av allt det vi var med om. Jag hade klivit av tränarrollen och Per Åkermark var nu huvudtränare. Två mammor, Cissi de Laval och Anita Johansson som följt oss sedan starten våren 1984 planerade maten.
Stickan Gulbert och jag var med som ledare och (((Rooonald))) körde bussen. Hans Ericson sponsrade.
Jämtlandsresan blev en Indiana Jones-vecka som avslutades med att vi adopterades av byn på orten och bjöds in till årets sista logdans. Jo det var mycket speciellt med minnen fastetsade. Bifogar inskannade artikel nedan. [1]
Stort tack Hans, Stickan, Anders Stenberg, Ulf Carlsson, familjen Johansson, familjen Erbom, Curre Lindfors och alla pappor och mammor som gjorde dessa år till en minnesvärd tid för oss alla.

Börje Peratt

Artikel P77 sommarläger 72
Artikel P77 sommarläger sid 2_72
Referens
Börje Peratt
1) “Vilda forsar och logdans” Börje Peratt, Stockholms Fotboll (Fotbollförbundets tidning) nr 6 1984


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq