Nostalgi med Enebybergs IF pojkar 77 på sommarläger

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 28 januari 2014
- Torbjörn Sassersson red.

Grävde idag i arkivet och hittade en tidning från 1994 med en artikel om Enebybergs IF pojkar 77 i fotboll. Säkert är det fler som minns tiden med glädje.
Börje Peratt
Lägret i Jämtland var mycket speciellt och kanske var det då några upplevde steget från ungdom till man. Vi var på Gunder Häggs fina anläggning i Albacken vid Gimån. Det blev en fantastisk vecka och artikeln kan bara återge en liten del av allt det vi var med om. Jag hade klivit av tränarrollen och Per Åkermark var nu huvudtränare. Två mammor, Cissi de Laval och Anita Johansson som följt oss sedan starten våren 1984 planerade maten.
Stickan Gulbert och jag var med som ledare och (((Rooonald))) körde bussen. Hans Ericson sponsrade.
Jämtlandsresan blev en Indiana Jones-vecka som avslutades med att vi adopterades av byn på orten och bjöds in till årets sista logdans. Jo det var mycket speciellt med minnen fastetsade. Bifogar inskannade artikel nedan. [1]
Stort tack Hans, Stickan, Anders Stenberg, Ulf Carlsson, familjen Johansson, familjen Erbom, Curre Lindfors och alla pappor och mammor som gjorde dessa år till en minnesvärd tid för oss alla.

Börje Peratt

Artikel P77 sommarläger 72
Artikel P77 sommarläger sid 2_72
Referens
Börje Peratt
1) “Vilda forsar och logdans” Börje Peratt, Stockholms Fotboll (Fotbollförbundets tidning) nr 6 1984


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *