Terrorister i rymden? – NSA spanar även på extraterrest kommunikation

publicerad 30 januari 2014
- Torbjörn Sassersson red.

NSA extraterrestrial intelligence

NSA har publicerat en rapport som bekräftar kontakt med en intelligent civilisation, enligt dokumentet: “Key to Extraterrestrial Messages” som släppts efter flera års försök att få ut det via Freedom of Information Act.

Text: Torbjörn Sassersson

Informationen sprids först nu till allmänheten trots att frisläppandet är daterat 21 oktober 2004.

NSAEn historia som denna låter alltför bra för att vara sann, men NewsVoice kan ändå konstatera att adressen där rapporten kan laddas ned mycket riktigt är på NSA:s server (se relaterat nedan). NSA mer känd som övervakningsmyndigheten som sparar allas mail, telefonsamtal och SMS har även andra arbetsuppgifter som handlar om USA:s säkerhet och därav namnet “The National Security Agency”. Kryptiska meddelanden från rymden hör hit. USA kan visserligen tillämpa planetär statsterrorism, men “aliens” kan i teorin tillämpa en interplanetär sådan.

29 meddelanden av matematisk och kryptisk natur

NSA hävdar i dokumentet att de, vid tillfället då rapporten skrevs, inte kunde dekryptera de 29 meddelanden som fångades upp, men att de ändå kunde förstå delar av koden, som är av matematisk natur. Inga extraterrestra bombhot kunde konstateras. Envägskommunikationen till jorden ska härröra från den ryska satelliten Sputnik. Exakt hur NSA kommit över meddelandena från det forna Sovjetunionen är oklart för NewsVoice.

En naturlig förklaring skulle kunna vara att ryssarna hittade på kommunikationen för att förvirra amerikanarna. En annan ännu mer paranoid förklaring är att NSA hittade på hela historien för att förvirra allmänheten. I vilket fall som helst, där ligger rapporten, aprilskämt eller inte, på NSA:s server och den kan inte hittas via en normal sökning på NSA:s webbplats. Hur det gick med den slutgiltiga dekrypteringen vet bara NSA och de som “sände”.

NSA extraterrestrial message


Relaterat

Rapportens källa: www.nsa.gov/public_info/_files/ufo/key_to_et_messages.pdf

Rapporten som kopia på NewsVoice server

NSA:s hemsida: www.nsa.gov

Wikipedia om NSA


Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jag tror att man gjort en kalkyl på ca. 18 miljarder jordliknande planeter i vår galax.
  Det är mycket troligt att oerhört många civilisationer därute redan utvecklat farkoster som
  kan färdas till andra solsystem med överljushastighet eller andra tekniker vi ännu inte upptäckt.
  Det märkliga är att allting i samhället har utvecklats och moderniserats medan NASA fortfarande har samma raketer som på 60 talet.
  USA har troligen i all hemlighet utvecklat farkoster i svarta projekt vid t.ex. Lockheed Martin i flera decennier. En visselblåsare som är byggnadsarbetare har skvallrat att han och hans polare transporteras till Mars på 33 timar med en farkost som heter Venture Star från en hemlig militärbas i Utah.
  Venture Star är en triangelformad farkost som ofta generar ufo rapporter i flera länder.
  Det är Kerry Lynn Cassidy och Bill Ryan från Project Camelot som grävt och intervjuat flera personer om hemliga Mars baser.
  I dokumentären som kan ses på You Tube blir de hotade av säkerhetspersonal när de kört fram till denna hemliga bas i Utah.

 • Som sagt, vansinnet är norm. Hur kan man tänka att vi är ensamma i vintergatan? Det finns över 250 upptäckta planeter med samma förutsättningar som jorden. Det finns hundra tusental som vi inte klarar kännas vid. Bara i vintergatan. Hur kan man tänka att vi vi är ensamma?

 • Science fiction sades en gång ligga 50 år före verkligheten. Alltså konsten att tänka utanför boxen. Andra civilisationer finns med största sannolik i mängd därute, men måste de likna vårt liv? Måste ett levande väsen ha samma förutsättningar som på jorden? Nej, varför då? Klorgas är likartat reaktivt som syrgas, andra vätskor finns kanske också beroende på tryck och temperatur etc..
  Så kroppar kan vara konstruerade på ett totalt okänt vis mot vad vi kan tänka oss.
  Därmed olika verkligheter i meddelanden, som vi aldrig kommer kunna avkodifiera.
  Och radiovågor kanske är rena runor med runskrift.
  Och kropp och ande är två skilda enheter och det vet de, som upplevt utanför kroppen händelser. Så om de andliga enheter som är på jorden har haft ett oacceptabel beteende där ute, så kanske i dem har man inympat tron, att kroppar på jorden är fint att ha och de är fyllda med sexsensationer, och där finns guld att skryta med att man äger.
  Och de som håller koll på hypnosen bär idag vita rockar.
  En själ eller ande går ju inte att förstöra så på något vis måste man bli kvitt avvikare. Så här längst ut i galaxen sitter vi på en “bortglömd” planet och tror att vi är något speciellt. Detta kanske är “the prisonplanet”; planet non grata..

 • [Kommentaren raderades pga att den var förlöjligande, raljerande/överlägsen, därmed höll ej kommentaren god ton, vilket är ett brott mot kommentarsreglerna]

 • President Reagan höll ett tal inför FN 1985 där han presenterade tanken om att världen skulle behöva förenas inför ett yttre hot i form av aliens. http://www.youtube.com/watch?v=iQxzWpy7PKg

  Ekonomen Paul Krugman, som fått ett pris av Sveriges Riksbank till Alfred Nobels minne, är också inne på samma tankespår ”an alien invasion could fix the economy”. http://www.huffingtonpost.com/2011/08/15/paul-krugman-fake-alien-invasion_n_926995.html

  Alienspåret finns också i populärkulturen bl a i hyrfilmer för barn där de får lära sig om utomjordingar på främmande planeter och/eller som hotfulla kolonisatörer av jorden.

  Katolska kyrkan har också gett absolution i tron på aliens: http://www.nydailynews.com/news/world/vatican-astronomer-aliens-article-1.332453

  Vissa påstår att målet med chemtrails är att skapa en slags filmduk ovanför våra huvuden för projicering av holografiska shower. I somras noterades ett visst belägg för detta. Under flera sommarkvällar observerades märkliga spegelfenomen med solnedgång i NV reflekterad i SÖ.

  Teknik har utvecklats för frambesvärjande av olika fenomen och förändrade verkligheter, genom 3D-hologram: http://www.youtube.com/watch?v=MJjOEgbXlKE

  I en nära framtid kan t ex aggressiva operationer ske med skuldbeläggning av framprojicerade ”icke jordliga fenomen”. Läs mer: Nasa Project Beam

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *