Saxo Bank CEO Warns of Collapse Into “Totalitarian” Society

  0
  357

  Lars Seier ChristensenInfoWars. Saxo Bank CEO Lars Seier Christensen warns that excessive government regulation, overtaxation and a coming economic collapse are all setting the stage for a slide into an overtly “totalitarian” society.

  Text: Paul Joseph Watson, January 8, 2014

  “In a blog post entitled, What is the broader relevance of Ayn Rand for society?, Christensen adeptly describes how the predictions of the author, most famous for her 1957 dystopian classic Atlas Shrugged, are now coming to pass.”

  Read more  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer