Vetenskapliga Partiet startar ”Vetenskap och riktig folkbildning” VorF som motarbetar VoF

  4

  martinPartiledaren för Vetenskapliga partiet, Martin Gustavsson, startade den 21 januari 2014 bloggen Vetenskap och riktig folkbildning (VorF) med målet att oskadliggöra föreningen Vetenskap och Folkbildnings (VoFs) ovetenskapliga inställning till alternativa teorier inom vetenskapen.

  Vetenskap och Folkbildning är en grindvaktförening och Gustavsson kallar sig själv för en permanent spärrvakt mot vetenskapssekterism. Han kritiserade VoF i artikeln VoF – En aggressiv ovetenskaplig sekt. Gustavsson anser att  VoF spårat ur totalt.

  Foto: Martin Gustavsson


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  4 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
  Gäst
  31 januari 2014 kl 22:30

  pappasvenpappasven. Det finns en anledning att jag gått ur dessa partier. Partierna är ofta infiltrerade av högerfolk eller mentalt mindre bemedlade som inte kan eller vill tänka vetenskapligt. Det håller givetvis inte om man vill skapa en bra politik för framtidens generationer. Visst ska man få kritisera och vi har defacto presenterat våra egna ideer baserat på olika vetenskapliga fakta.

  Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
  Gäst
  31 januari 2014 kl 22:26

  Den som mobbar i en diskurs är defacto mentalt underlägsen, Lidvall. Det kan inte bli ett vetenskapligt fullgott resultat med en sådan mentalt underlägsen attityd. Det är inte en åsikt, men ett klart faktum som du måste leva med oavsett om du gillar detta faktum eller ej. Meditera på saken! 😉

  pappasvenpappasven
  Gäst
  26 januari 2014 kl 14:27

  Martin Gustavsson “Jag är f.d. medlem i Miljöpartiet och f.d. medlem i Gröna partiet, ”

  ger väl en ganska bra bild av partiets idéologi…….eller hur?

  Sedan tycker jag det är bättre att presentera sina egna idéer snarare än att kritisera andras……man kan givetvis ha rätt i sin kritik MEN det borde inte uppmuntra till röstna bara för att man kritiserar andras åsikter…..

  Lidvall
  Lidvall
  Gäst
  26 januari 2014 kl 13:06

  “Det är dessutom min uppfattning att sekten VoF sannolikt består av en mycket stor del av mentalt svaga och mentalt sjuka individer ”

  “mentalt underlägsna individer som tycks ha tagit över VoF.”

  “Kanske har föreningen VoF drabbats av samma fenomen som drabbat de flesta politiska partierna, nämligen infiltration av de mindre mentalt bemedlade?”

  Partiledaren framstår som rätt hatisk med ett fokus på vof:ares mentala underlägsenhet.