Annons: Docent Ralf Sundberg: Forskningsfusket – Så blir du lurad av kost- och läkemedelsindustrin –  23 mars Göteborg

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 februari 2014
- NewsVoice redaktion

Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Ni som sökt på http://www.forenigencuibono.se och inte hittat några uppgifter om föreläsningen, med doc Ralf Sundberg så kan jag meddela att det kommer. Dröjsmålet beror på tekniska problem.
  Det är ett väldigt stort intresse för föreläsningen, så om man vill försäkra sig om att få en plats så är det klokt att föranmäla sig med namn och tel.nummer till ingmarlun@yahoo.se. Ni som föranmäler er kom en halvtimma tidigare.
  Alla även icke anmälda är naturligtvis välkomna men platserna är begränsade.
  Det kommer mer information om föreläsningen på Kostdemokrati.se i morgon torsdagen 6 mars.

 • Äntligen några kloka docenter och vetenskap men som har tröttnat på vilseledning och kommer ut med sanningen och hjälper oss att vakna och se vad som händer på vårt bekostnad av giriga företags vilseledning.

 • Ni som sökt på http://www.forenigencuibono.se och inte hittat några uppgifter om föreläsningen, med doc Ralf Sundberg så kan jag meddela att det kommer. Dröjsmålet beror på tekniska problem.
  Det är ett väldigt stort intresse för föreläsningen, så om man vill försäkra sig om att få en plats så är det klokt att föranmäla sig med namn och tel.nummer till ingmarlun@yahoo.se. Ni som föranmäler er kom en halvtimma tidigare.
  Alla även icke anmälda är naturligtvis välkomna men platserna är begränsade.
  Det kommer mer information om föreläsningen på Kostdemokrati.se i morgon torsdagen 6 mars.

 • Äntligen några kloka docenter och vetenskap men som har tröttnat på vilseledning och kommer ut med sanningen och hjälper oss att vakna och se vad som händer på vårt bekostnad av giriga företags vilseledning.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *