Morgan Strålman: Den stora viltdöden 2013

publicerad 1 februari 2014
- av NewsVoice
Nature. Foto: Braden Jarvis. Licens: Unsplash.com

Continents Countries Earth Map Oceans Sea World

Det är förhoppningsvis många som med förfäran noterat en självdöd av många djurarter som ett nytt inslag i naturen. Rapporterna är geografiskt spridda och kommer från hela södra Sverige. Mängden av döda djur är absurd. Varför, frågar sig Morgan Strålman. 

Text: Morgan Strålman

De insatser som gjorts officiellt för att utforska orsakerna, har såvitt jag vet, egentligen inte hittat eller har velat hitta, direkt orsaker till dödsfallen. Det jag sett av rapporteringen handlar om förmodad näringsbrist. Vilket låter väldigt konstigt att frilevande djur spontant kan råka ut för under sommarhalvåret. Tydligen är även merparten årsungar vilka är digivande under perioden dessutom.

Då jag professionellt dagligen arbetar med att testa och behandla hästar ifrån Skandinavien m fl länder. Så ser jag även där en oroväckande utveckling av sjukdomsproblem. Jag bad därför mina kunder i södra Sverige att skicka in prov ifrån självdöda djur och under hösten även skjutna djur där man misstänkte hälsoproblem.

Sammanlagt blev det 14 djur, därav 6 st självdöda som samtliga konstaterades ha mögelsvampen aspergillus fum. Mögel som inkommer med födan har effekten att den naturliga tarmbakteriefloran slås ut succesivt och efter en tid hamnar svampen även i blodsystemet. Detta gör att magen och näringsupptaget får problem, det blir feljäsningar i magen och de gifter svampen utvecklar är i fallet med aspergillus av stor dödlig inverkan.

Av de 8 skjutna hade ytterligare 4 aspergillus fum, 3 st bakterieinfektion av tuberculinum. Infektioner som företrädesvis finns i övre luftvägarna och som kan utvecklas till allvarliga problem. 1 st hade boreliainfektion. Ingen var i det närmaste frisk.

Detta är naturligtvis skrämmande upptäckter och en minst sagt oroväckande statistik, men borde även vara pinsamt och anmärkningsvärt, att de som skulle undersökt och hittat orsakerna till massdöden totalt missat att hitta något av detta.

Att påstå näringsbrist som dödsorsak, särskilt sommartid, är för mig att inte utföra sitt jobb. Det finns alltid en anledning till det. Av mina tester att döma så är det som framkommit fullt möjliga dödsorsaker, eller orsaker till allvarlig sjukdom. De djur som sedan skjutits och konsumerats, ev innehållande bakterier och mögelsvamp infektioner, kan ifrågasättas huruvida det kan anses lämpligt som föda. Härvid lag är avsaknaden av relevanta officiella svar väldigt dålig, då sådan föda med mikrober och infektioner kan vara sjukdomsframkallande för konsumenten.

Då den geografiska spridningen är omfattande, så torde också orsakskällan också allmänt spridd. Svampsporer, virus och bakterier är lätt att sprida i luften och ihop med immunsystems nedsättande aerosoler, en realitet vi nästan dagligen får på oss via chemtrails.

Vilket jag anser som den troligaste källan, då naturen absolut inte själv skapar varken mögel eller bakterier under sommartiden. Men vill man varken förstå eller veta nå’t, då blir det svårt, men även till sån’t finns det ansvariga att ställa mot vägen.

Text: Morgan Strålman

Relaterat

Aflockalypse — Mass Animal Deaths Now Mapped on Google

Experts ease concerns over mass bird deaths

10,000 Cattle Dead In Vietnam: Cows, Buffalo Part Of Mass Die-Off

Mass Death of Sea Animals Raise Alarm in Peru

Birds Falling From Sky and Other Bizarre Animal Deaths

30,000 Sheep die in Uruguay, incessant rains thought to be responsible

Worldwide Mass Animal Deaths / 50,000 dead starfish

Mass Animal Deaths for 2014

Mass Animal Deaths for 2013

2010–11 midwinter animal mass death events

Why Are Millions of Fish Suddenly Dying In Mass Death Events All Over The Planet?

The mystery of the mass bee deaths

Map: From fish to birds, the week in dead animals

Judge: Navy Sonar Testing Caused Mass Death of Marine Life

Researchers blame low oxygen levels for mass herring deaths in Iceland

Thousands of dead prawns wash up on beach in Chile

Sudden Deaths of Large Numbers of Animals Happening with Greater Frequency


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Verkar redan hittas döda årsungar av rådjur o älg i år. När ska allvaret i detta uppmärksammas och åtgärder vidtagas. Hur många djur i naturen ska dö? Varför dör tamboskap ute på bete? Hur berör detta vår hälsa? Frågor som inga svar får av dom som anser sig “veta”. Hur länge ska vi nöja oss med denna inkompetens?

 • Atikel i svt som visar det sorgliga och förfärliga som ske med landskapet:

  Vindkraften förändrar landskapet

  http://www.svt.se/nyheter/regionalt/mittnytt/vindkraften-forandrar-lanskapet

  Melonerna sattes in av agendadragarna så “de” kan genomföra detta övergrepp, genom att bedriva propaganda och hjärntvätt av folket. Meloner, gröna utanpå men röda inuti, alltså miljöpartier.

  Här på Newsvoice postar folk om att “hålla rent”, det är väl samma folkmentalitet som bjuder in de främmande intränglingarna i vår natur. Det är samma fenomen, oavsett vad vi patar om. De som talar om “rent”, och hurrar “bra Sassersson”, etc, är de nyttigaste idioterna, och de smutsigaste – man vet det bara genom att inse att i denna tid är allt upp och ned.
  Vad vi ser därute, och i kulturen och naturen… är ödeläggelse.

  Halland är mer eller mindre förstöra av vindkraftverk.

  Men prata om Ukraina, Melodifestivalen, etc, det går bra. Eller om hur dumma SD är. Man får som sagt vända på allt, annars kommer de att lyckas genomdriva att alla blir helt olyckliga och går på prozac – men alla kommer ändå tro att det inte har med dom att göra… för alla är ju så här…, som jämställda och “lika värda”.

  Resultatet av att svenskarna blivit så här blir att inget av just… VÄRDE blir kvar.

  Usch och fy.

 • Var i veckan på “service” hos naprapaten och hittade tidningen Svensk Jakt i hyllan. Där fanns ett reportage angående en studie gjort 2007. Man hade där studerat skjutna älgars bakterieförekomst i köttet och funnit att 1/10 var otjänlig som människoföda. Fler liknande studier har skett under årens lopp. Jag antar därför att 2013 års omfattande viltdöd är ett resultat av många års allvarliga hälsoproblem. Där förekomsten av bakterier, virus och svamp/mögel bara blir värre och värre. Naturligtvis finns förklaringar till detta som etablisemanget inte vill kännas vid, utan man publicerar svävande förklaringar om näringsbrist mitt i sommaren och andra mindre troliga anledningar. Samt ibland även helt ärliga uttalanden att man är så inkompetenta att man inte ens VET.
  Sådana här hälsoproblem borde vara uppenbart att ta på största allvar, därför frilevande djur äter av växter, som även tamboskap äter och i samma miljö odlar vi vår mat. Dör älgar så dör även vi mer eller mindre. Med elementär kunskap begriper de flesta att all mobilstrålning aktiverar immunfösvaret vilket med tiden blir utmattat. I miljön sprutas dagligen mängder med ton av aerosoler över oss med nanoämnen som är giftiga och direkt förstörande av immunförsvaret. Dörren blir vidöppen för tillväxt av microber som också ingår i sprutandet.
  Utvecklingen av cancer anges öka med 200% de närmsta 15-20 åren. Det är förvånande att inte fler kan tänka sig att dessa pusselbitar passar ganska väl ihop, naturligtvis även med flera andra faktorer. När ska det bli slut på alla lögner och att ansvariga ställs mot väggen och svar avkrävs, både av den s k vetenskapen, myndigheter o regering.

 • Danderyds kommun

  Ordförande: Anders Bergstrand (M)

  Ledamöter i kultur- och fritidsnämnden
  Börje Peratt
  Senast uppdaterad: 2014-02-16
  Kontakta informationsansvarig
  Dela med and

 • Jag har en relativ färsk uppgift från jägare som bland annat skjuter vildsvin. Och också därefter granskar förekomsten av sjukdomstecken , inklusive de foster som återfinns i livmodern om det är en sugga som skjutits. Deras observationer visar klart på att det de senaste två-tre åren skett en dramatisk försämring. Enormt förstorade lymfkörtlar. Fler döda foster med större andel missbildningar. osv.
  Det är viktigt att denna faktainsamling sker med hjälp med människor som lever nära naturen. Speciellt då man från ansvarigt håll som SVA och Naturvårdsverk verkar passa i dessa frågor. Då är Strålmans arbete viktigt.
  Ingemar Ljungqvist, chefred 2000-Talets Vetenskap http://www.2000tv.se

 • Det är förskräckligt vad US and A(-liens) gör med liven i havet, också.

  Men vi gör det här på land, med att klä landet med mobilsändare och vindkraftverk.

  Valar och delfiner har länge strandat på land, på grund av de grejer de placerar ut på havens bottnar.

  “Rensar ut det på valar…”

  Permit would allow U.S. Navy to Clear Cut The Oceans of Whales and Dolphins

  The U.S. Navy is seeking authorization to “take” the largest number of whales, dolphins and seals in history.

  A record 31 million marine mammals will be injured and killed, at the very least their lives disrupted during Naval training exercises off the Atlantic, Hawaii, and Southern California Coast Range during the 5 year period if the permits are granted.

  http://championsforcetaceans.com/2013/03/07/permit-would-allow-u-s-navy-to-clear-cut-the-oceans-of-whales-and-dolphins/

 • “Efter att tongivande medier, inklusive DN, Sveriges Television, Expressen, Dagens Medicin mfl matat Sveriges befolkning med den felaktiga uppgiften att ”elöverkänslighet inte finns” och att det inte skulle finnas några undersökningar som visar samband mellan exponering för elektromagnetisk strålning och de symptom som elöverkänsliga lider av, kan det vara hälsosamt att lyssna på intervjun i danska DR med den danska unga forskare som nyligen trädde fram i dansk press.”

  (Från: http://mobiltelefoni.tv/2012/03/12/eloverkanslig-ung-forskare-vid-teknisk-hogskola-berattar/)

  ———-

  Tänkvärd artikel, som får mig att tänka kring att allt är levande och har medvetande, även om det naturligtvis inte står så… och hur förödande “mänsklig” teknik är. Såsom, konstgödsel, elektromagnetisk strålning, vindkraftverk, uppdämning av vattnens naturliga flöden, etc.

  Växter chattar via egna datanät

  http://www.nyteknik.se/nyheter/innovation/forskning_utveckling/article255699.ece

 • Mobilstrålning och frögroddning

  http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2013/05/16/131324.htm
  OlleJohansson uttalar sig där.

  ————————

  Elever bestrålade krasse

  “Olle Johansson, professor vid Karolinska Institutet i Stockholm, har visat stort intresse för experimentet. Tillsammans med Marie-Claire Cammaert, forskare vid Université libre i Bryssel, vill han upprepa försöket under vetenskapligt kontrollerade former.”

  http://nyadagbladet.se/miljo/elever-bestralade-krasse/

  Resten får inte plats – det blir en ny kommentar – forst:

 • Study begins into disappearance of house sparrow from London

  This spring, scientists could find just four of the birds in Kensington Gardens, although other bird species continue to thrive there. The birds have disappeared from other sites including St. James Park, Hyde Park and Buckingham Palace, where they used to nest in the gates.

  http://www.jphpk.gov.my/Malay/formaduan/English/June02%2019A.htm

  ————-

  Mobile phones blamed for sparrow deaths | UK news | The Observer
  http://www.guardian.co.uk/uk/2003/jan/12/science.highereducation

  ————–

  Mobiler kan ligga bakom massdöd på bin

  http://old.theclimatescam.se/2011/05/17/manskligheten-stalls-infor-ratta/#comment-220057

  ————–

  Are Electromagnetic Waves the Culprit
  A Warning From Deformed Plants

  Se bilder:
  http://www.japanfocus.org/-Kato-Yasuko/1568

  ————-

  DECT and bee decline

  http://www.emfacts.com/weblog/?p=665

  ——————————-
  ——————————-

  Bin:

  “Will Some Device Save The Bees from Bee-Colony Collapse Disorder?

  http://www.laleva.org/eng/2007/04/protecting_bees_from_mobile_phone_radiation.html

  ———-

  Honey Bee Crisis extends from US to Britain and Netherlands

  http://www.emfacts.com/weblog/?p=664

  ——————-

  Cell phones Experts investigating biological effects of cell phone radiation
  asked to shut up or quit jobs

  http://www.laleva.cc/environment/cellphones.html

 • Why there are no House Sparrows in London’s Royal Parks

  http://www.sparrowsneedhedges.com/why_no_royal_park_sparrows.html

  —————————–

  Mikrovågor – hot mot både sparv och människa

  Sparven kan bli en utrotningshotad fågelart på grund av strålning från mobilsändare visar en indisk studie. Det finns många studier som visar på sambandet mellan strålning och symptom också hos människan.

  http://www.epochtimes.se/articles/2009/06/27/17374.html

  ———-

  Cell phone tower radiation may be killing plants and animals

  http://cities.expressindia.com/fullstory.php?newsid=226423

  ————-

  The secret life of sparrows

  The complete disappearance of mankind’s oldest feathered friend from the centre of many British cities is a modern mystery. [det är inget mysterium alls]

  The complete disappearance of central London’s sparrows – they seem to have started going in about 1990 and were gone by the Millennium – is a true mystery, one of the most puzzling enigmas in nature for very many years.

  http://www.independent.co.uk/environment/the-secret-life-of-sparrows-410252.html

 • Sparvarna försvinner från innerstäderna i samma takt som miljöerna/stadskärnor hamnar under det elektromagnetiska strålningstryckseländet fråm mobilmasterna.

  Det är larmat om att sparvarna till stor del försvinner från Englands städer, som tex i City of London (del av London).

  ———

  Här i Varberg så sågade träden som fanns på ena sidan kyrkan ned, de var sjuka, döende – för deras kronor låg direkt i “strålningkriget” från den stora masten som står nära på innergården hos Telias gamla hus. Den masten med dess många starka sändare är inte att leka med. Det som sänds ut är partiklar, kallas ju också för strålning, det är materia, fast osynlig. Träden blev sjuka på grund av det. Människor i de där husen är också sjuka.

  På taket till Stadshotellet så finns också sändare. Det är ett kraftigt strålningstryck mot torget, så där finns sedan längre knappast en sparv, eller insekt för den delen heller. Bara korta besök, verkar det som.

  Jag kollar ofta på torget – där finns träd, gräsmattor, buskar, utefik etc… borde det inte vara sparvar där… var det inte sparvar förr kring uteserveringar, o dyl… men oftast inte en sparv, bara kajor och måsar.

  Mobilmasterna kan vara huvudboven till varför bina dör ut. Man vet även att sparvar/finkar försvinner från stadskärnor etc, åter… i samma takt det sätts ut mobilsändare. Colony collapse disorder och parasit/svamp är något annat. Faktorer samverkar ju också.

  För att ta några i mängden: (Forts)

 • I UK har ett antal hundar hastigt insjuknat och dött oförklarligt (i flera landskap) efter att ha rastats lösspringande sedan en tid. Ingen orsak till hur eller varför hundarna blivit sjuka och dött har hittats (inget har offentliggjorts som jag vet) – men som jag förstod det bör hundägare ta sin hund till vetrinär omgående om hunden har fått småsår på trampdynor eller nos efter att ha rastats i skog och mark. Man undra ju vad det är som pågår…

  PS – Jag gillar de flesta här, sprittsprångande eller ej ..trots att jag inte är det minsta galen ..själv. 😀

 • Hr Sassersson

  Ni driver en site som läses av sprittsprångande idioter vänligen stryk mig från Edra listor jag vill inte ha med er site att göra mer.
  Publicera också detta inlägg då det troligen glädjer ett antal skribenter.

  ERICOSCAR
  JAN 2014

 • Jag tror att det inom sin tid om människor inte ändrar sitt medvetande kommer att bryta ut otrevliga sjukdomar i stor skala som Morgellons t.ex. Nyligen fick jag ett tips på en dansk video om konstgjort snö http://ivansbj.blogspot.se/2014/02/den-konstgjorda-snon-smalter-inte.html

  Ja, begrundar man hur dessa konstgjorda snöoväder eller snön tillverkas med hjälp av BAKTERIER! Då kan man ställa sig en fråga om dessa “oförklarliga” bakterieutbrott i sallad eller vissa sjöar. Man hittade givetvis ingen förklaring till smittkällan. Allt detta stöder helt och hållet Morgan Strålmans artikel som är ytterligare ett berikande tillägg i funderingar kring vad som egentligen pågår med våra politikers inte minst “miljöpartiets” goda minne. Om man undrar vem som finansierar detta så är det vi alla med den förslavande ekonomiska politiken och koldioxidskatter.

  Vad beträffar HAARP så är det ett antennsystem som finns över hela världen på strategiska punkter. I en bok som jag läste så fanns det en tanke om hur denna manipulation fungerar. Man hjälper på ett avancerat sätt naturen, att vara aggressiv. Med andra ord det som finns i naturen manipulerar man och förstärker egenskaperna så att man uppnår sina syften. För detta behövs det inte massor med kraft.

  Vad beträffar tankemanipulation så lägger man över den vågrörelsen som tanke bildar en identisk vågrörelse till som är konstgjort. På detta sätt märker inte den manipulerade personen alls att hen är manipulerad! Man måste lära sig att ställa sig åt sidan, d.v.s. utanför tiden och den synliga skapelsen för att upptäcka var man står. Så länge man är djup försjunken i skeenden märker man inget. Därför är meditationen så viktig.

 • Att man mörkat och förtigit orsakerna till älgdöden, som Morgan Strålman skriver i sin kommentar, är helt enkelt inte sant. Älgdöden har belysts i etablerade media och man har diskuterat de möjliga orsakerna, det räcker att googla lite så får man belägg för det. Att det skulle kunna bero på chemtrails har man dock inte tagit upp men man har heller inte tagit upp orsaken hämnande träd som ska vedergälla de skott älgarna slukat, en lika trolig förklaring.

  Förlåt att jag också skriver lite off-topic men så gjorde ju också Henning Witte när han spred anklagelser omkring sig om att kommenterare skulle vara psyop-agenter. Witte är måhända själv psyop-agent. Något som brukar vara ett säkert tecken på att någon är psyop-agent är nämligen att de brukar anklaga andra för att vara psyop-agenter. Därmed hoppas de på att själva undgå misstankar. Witte har tidigare försvarat sig med att han skriver under eget namn och därför inte kan vara psyop-agent. Varför man inte kan vara psyop-agent och skriva under eget namn är dock höljt i dunkel.

 • Henning Witte. Jag har även en del kunskaper om mobila frekvensers inverkan neurologiskt och de samverkande faktorer du nämner har med stor sannolikt en dramatisk effekt. Vilket kör immunsystem och andra skydd i botten på individer, vilket öppnar upp för större infektioner och problem. Som utan denna samverkan troligen inte fått denna omfattníng. Vi människor är beroende av mat som odlas i dessa områden samt även kött ifrån det vilda. Begriper vi inte vad som händer de vilda djuren, så står vi helt oförberedda för vad framtiden innebär för oss. Att “ingen vet nåt” kan tolkas som att man vill slippa stå till svars. Men det kommer att lösa sig, eller hur Wille B? Det finns ju medlemsförteckningar…….

 • Wille B: Tillägnar dig nedanstående länk. Längst ned på sidan hittar du en lista på olika US patent som är relaterade till vädermanipulering. Efter dessa ”hard facts” kan det vara svårt att förneka att vädermanipulering existerar. https://sites.google.com/site/bioterrorbible/chemtrails

  Transhumanisterna sitter nog och gnuggar händerna till en sådan här apokalyptisk film som Mikael Jansson lagt ut. Ju snarare allt pajar desto snabbare kan de implementera sin natur- och människofientliga ideologi i full skala. Varje rapporterad dödsryckning i media innebär ett steg närmare deras utopi. Teknofilerna/nekromanterna håller på att laborera med demoniska krafter. Läs mer: http://exopolitics.blogs.com/peaceinspace/2014/01/geoengineering-fukushima-radiation-the-transhumanist-agenda.html

  Vad vi bevittnar är naturens död och därmed vår. Jag odlar och noterade i somras allt fler missformade bär och grönsaker med två eller tre sammanväxta huvuden som hallon, paprika, tomater, squash och jordgubbar. Symtomen tyder bl a på att uttjänt uran är i omlopp, vilket kanske inte bara kommer från Fukushima utan även genom medveten spridning. Något annat, inte tidigare skådat fenomen, är att squashblad blivit svampangripna, vilket också rapporterats från andra länder.

  Brunröda och döda bestånd med blåbärsris och enebuskar har också brett ut sig på olika håll i landet. Döda eller döende träd har också blivit vanligt förekommande. http://www.youtube.com/watch?v=cgPGqaESY0k

 • Artikel från UNT

  Det har man haft problem med i Nordamerika och Kanada också och nu ville vi träffas för att se om det finns gemensamma orsaker, säger Göran Ericsson, professor i viltekologi på SLU.

  I Sverige finns omkring 400 000 älgar. Siffran har legat ganska konstant de senaste åren, men periodvis har det kommit larm om att man hittat fler döda älgar än vanligt i skogarna. Något som det har varit svårt att hitta en tydlig orsak till.
  – Det kan bero på ett varmare klimat vilket gör att älgarna har svårare att klara sig. Men sedan har det också kommit tillbaka många vilda djur de senaste 200 åren, vi ser en ökning av till exempel vildsvin, dovhjort och rådjur och det kan skapa konkurrens om maten, säger han.

  Hur ser det ut i jämförelse med de andra länderna ni träffat nu?
  – Vår utveckling följer den nordamerikanska till stor del. Där det är få andra djur går det bra för älgen, och där det blivit varmare går det sämre, säger Göran Ericsson.

  För att utreda om det finns medicinska orsaker till den svenska älgdöden, obducerade Statens veterinärmedicinska anstalt 54 döda älgar under slutet av 2012. Men några tydliga trender fanns inte.
  – Nej det var en väldigt stor spridning, det kunde vara bakteriella orsaker, trafikolyckor eller död av hög ålder. Något som vi kunde se lite tydligare var att älgar hade dött av parasitinfektioner, men det kan hänga samman med att fjolårets sommar var väldigt fuktig, säger Henrik Uhlhorn på SVA:s viltsektion.

  ERICOSCAR
  JAN 2014

 • Herr Whitte.

  Jag heter Eric Oscar det är inte ett alias.
  Vänligen upplys mig om vad en psyop-agent är och gör samt hur jag kan få betalt för detta.
  Min pension kan behöva drygas ut.

  Herr Strålman

  Du skriver;

  “För den okunnige så räcker det med att 3 plan tömmer sitt innehåll av Chemtrail över södra Sverige för att täcka det med ett nanolager av giftiga ämnen, vilket periodvis görs varje dag sedan minst 6 år tillbaka.”

  Vilken sorts plan används ?
  Varifrån utgår de ?
  Vem äger dem ?
  Varför slösa pengar på nåt sådant ?
  Hur får man personalen att hålla tyst om det hela ?
  Är det giftiga ämnen och/eller baciller som sprids?

  Sveriges största transportplan är Hercules som lastar 19.9 ton x 3 blir det 59.7 ton / dag.
  Syd-Sverige Skåne-Blekinge och en bit uppåt är ca 15.000 km2 eller om man vill så blir det
  15.000.000.000 kvm2.
  Delar vi 59.700 kg med 15.000.000.000 så får vi 0,00000398 kg/ kvm.
  Kan verkligen 3,9 mg / kvm spela någon större roll?
  En del lär väl blåsa till havs också.

  Kan Du noggrannare definiera totala antalet flygningar; periodvis varje dag är lite oprecist.

  Herr Björn.

  Jag har tidigare svarat Dig om HAARP och Du har uppenbarligen ingen som helst avsikt att ändra uppfattning.
  Om HAARP hade ett uns av den kapacitet som Du och andra tror så skulle spillvärmen och värmeutstrålningen från Stockholm/Västerort värmeverk i Hässelby få hela jorden att överhettas och explodera flera gånger om.
  Det har ännu inte hänt.

  HAARP är en forskningsanläggning och LVF kommunikationsexperiment, inget annat.
  Dessutom är den avstängd sedan i maj 2013.

  ERICOSCAR
  JAN 2014

 • Morgan är på rätt spår här. Dessa bakterier sprid med flygplan.

  Här klistrar jag in ett utdrag från en debatt om detta i Spansk TV:

  12:04
  Reporter:
  Ja vi kan koncentrera oss på detta tema. Några farmare börjar bli oroliga därför att de har på sina åkrar hittat saker som i den fria naturen inte har något att göra. Vad har dessa farmare hittat för indicier och prover? Varför har bönder från La Guarena område slagit larm?

  Josefin:
  (Nu 12:32 visas bilder på dessa indicier)
  Dessa prover.. Detta hände under några dagar, några farmare har gått till åkrar och överallt har det legat något som liknade ”fjäll” eller fibrer. Dessa fibrer blänkte.

  12:45
  Reporter:
  Vad är det vi ser här falla ner från himmelen på denna video?

  Josefin:
  Det som faller från himmelen på denna video bevisar att någon gör försök på oss. Detta är inte aluminium detta är fibrer. Vissa av dessa fibrer är väldigt långa. T.o.m. 5 meter. De bildar små tofsar en av dessa har jag tagit för att visa.

  13:10
  Reporter:
  Och dessa fibrer har börjat falla ner från himmelen?

  Josefin:
  Ja, flygplan sprider dem. De sprutar ut allt möjligt och även dessa fibrer. Oftast sprider de nanoteknologi, men den kan man inte se. Men detta kan man se och vi lyckades att filma det……..

 • Officiellt i massmedia har flertalet gånger skett rapporter om en omfattande älgdöd under 2013. Ex bara i Blekinge har ett 80 tal HITTATS döda. Normalt kan man kanske hitta ett tiotal i hela landet. Sannolikheten är stor att det ser lika illa ut vad gäller rådjur, men deras döda kid går svårligen att hitta. Jag har Svenska Jägarförbundets kansli runt knuten och dom fick åtskilliga samtal ifrån jägare som vid jakten funnit i sina älgar “konstigt kött” och som grävdes ner direkt. Så att det rör sig om massdöd är offentligt säkerställt, men man mörkar och underlåter att tala sanning om orsakerna. Det är även en del nötdjur och även andra tamdjur som oförklarligt dött i hagarna under sommaren 2013. Många hästar har insjuknat, testats och behandlats just för de problem som återfinns i artikeln, mestadels i samma områden också. För den okunnige så räcker det med att 3 plan tömmer sitt innehåll av Chemtrail över södra Sverige för att täcka det med ett nanolager av giftiga ämnen, vilket periodvis görs varje dag sedan minst 6 år tillbaka.

 • Hej Willi B, du har på det sätt rätt att 14 döda djur är ingen massdöd och att ursaken kan ligger i dålig hanterat mat, men du argumentera som de som försvara mörklägging och vilseledning. För du angriper en sak och beakta eller rent av negligera att det faktiskt äger rum en massdöd av djur världen runt. År det inte bra att Morgan St. väcker tanken att man skulle undersöka det hela?

 • Hr Strålman

  Du skriver;

  “Svampsporer, virus och bakterier är lätt att sprida i luften och ihop med immunsystems nedsättande aerosoler, en realitet vi nästan dagligen får på oss via chemtrails.”

  Vad har Du för bevis på detta ?

  Om jag inte är felunderrättad så är det fruktansvärt svårt att få biologiska vapen att fungera, något som inte minst Irak upptäckte i kriget mot Iran.
  Bacillerna sprids helt enkelt inte enligt plan.

  Så varför skulle någon vilja spruta baciller och virus över Skåne och Danmark?

  Du är tydligen veterinär (?) och träffar många hästar ?
  Ditt underlag är 8 skjutna djur och 6 självdöda = 14 st, är det en massdöd?
  Du skriver inte heller vilka arter det var, är samtliga hästar ?

  Tycker mig minnas att det just är bland domesticerade djur som födan är ett problem. Tamfoder om det är illa hanterat kan lätt mögla, något som sällan sker i naturen. Exempelvis ensilage-säckar som gått sönder och släppt in vatten och luft.

  ERICOSCAR
  JAN 2014

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *