Abby Martin: Myanmars regim (Burma) utförde massmord 13 januari 2014

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 mars 2014
- NewsVoice redaktion

Abby Martin at RT.com calls attention to one of the most underreported injustices in the world, the persecution of the Rohingya people in Myanmar (Burma), citing the wave of violence that has displaced 140,000 people and the government’s denial of the crisis, and the almost total media blackout on the issue.


Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *