Chinese Study: 42% of Drug Reactions Are Vaccine Related

1
179

vaccines greenmedinfo

A groundbreaking new drug safety study published in the open access journal PLoS and titled, ”Adverse Drug Reactions of Spontaneous Reports in Shanghai Pediatric Population, ” has revealed for the first that that 42.5% of all reported adverse drug reactions occurring in 2009 in a Chinese pediatric population (Shanghai, pop of 17 mil) were caused by vaccines, with reactions as severe as anaphylaxis and death.

Text: Sayer Ji, Greenmedinfo.com

The report carries unique gravitas insofar as the data was gathered through spontaneous reports of physicians (52.03%), pharmacists (24.27%) and other health care practitioners (15.46%), with only 2.52% coming from ’consumers.’ Presumably, the clinical training of those reporting gives the study additional credibility.

Read more


Sayer Ji Sayer Ji is the founder of GreenMedInfo.com, an author, researcher, lecturer, and an advisory board member of the National Health Federation.  His writings have been published and referenced widely in print and online: Truthout, Mercola.com, New York Times online, The Journal of Gluten Sensitivity, New York Times  and The Well Being Journal.  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

  1. Den här informationen borde basuneras ut på TV-nyheterna, i radio, i gammelmedia osv ’överallt’..
    Detta gäller 2009, så det vore intressant med nyare siffror också – och inte minst betr. resten av världen.
    Antagligen är antalet skadade högre nu, eftersom vaccineringar ökar hela tiden.
    42,5% är förstås illa nog!!

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här