Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

FN varnades för geoengineering på klimatkonferens

publicerad 10 mars 2014
- K. Reporter

På FN:s Global Warming Session i New York år 2007  redovisade Dr Rosalind Peterson att de ökade utsläppen av kemikalier från flyg sk “geoengineering”  allvarligt hotar världens livsmedelsproduktion och människors hälsa. Redan 2007 observerades kraftigt förhöjda halter i grundvatten av kemikalier som används, aluminium och barium. Aluminium stryper växternas förmåga att ta upp vätska.

Text: K. Reporter, text uppdaterad | Rosalind Peterson Presents at 2007 UN Session on Global Warming | Video: Harold Saive

Dr Rosalind Peterson beskrev vid FN-konferensen att vädermanipuleringsprogram  bedrivs i ökad omfattning över hela världen och innebär att man sprider ut stora mängder kemikalier i atmosfären. Kemikalierna faller ner på jorden där de bland annat förstör mikroklimatet som växterna är beroende av. Kemikalierna leder även till att pollineringen försämras. Dr Peterson har en bakgrund som skördeskadeinspektör vid den amerikanska jordbruksmyndigheten USDA. Hon  har grundat California SkyWatch och Agriculture Defense Coalition.

Chemtrails StockholmDr Peterson förklarade att kemikalierna som sprayats ut från flyg gör att molnen i dag ser helt annorlunda ut än tidigare samt att himlen alltmer är täckt av moln och dis. Det bidrar i sin tur också till minskade skördar då växterna är beroende av solljuset för sin fotosyntes och energiproduktion.

Sammantaget orsakar vädermanipuleringen minskade skördar och på sikt livsmedelsbrist.

Hon redogjorde för att kemikalierna som sprayas från flyg och även via uppskjutning av raketer   redan före år 2007 hade förgiftat grundvattnet på många platser i USA. Man fann kraftigt förhöjda halter av de partiklar som används: aluminium, barium, strontium mm. Aluminium går in växternas rotsystem och förhindrar dem att ta upp vätska. De ser därför ut som om de torkar ut.

“Träden dör i stor omfattning över hela USA, de är inte friska som tidigare”, berättade Dr  Peterson.

“Om detta fortsätter kommer vi att ha en ärtsoppa av kemikalier över oss som kommer att skada vår hälsa och vår livsmedelsproduktion. Vi kommer att få en livsmedelskris”, varnade Dr Peterson.

7 år senare har delstaten Kalifornien drabbats av den värsta torkan på hundra år som enligt insatta bedömare är en effekt av omfattande vädermanipulering. Odlarna har stora svårigheter. ABC rapporterar att livsmedelspriserna kommer att gå upp kraftigt.

Text: K. Reporter


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq