Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Börje Peratt – Frågan om oändligheten

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 30 mars 2014
- Torbjörn Sassersson

Börje Peratt ställde sig som 6-åring frågan om oändligheten och visste redan svaret. Han lade jag kartonger i allt större lådor och insåg att det fanns ingen förklaring på oändligheten.
Samma sak rör medvetandet. Jag har forskat i ämnet sedan en olycka 1987 som öppnade upp för en ny värld. Har presenterat denna forskning i två böcker under det gemensamma temat – Medvetandets uppkomst – FACEBOOK https://www.facebook.com/groups/370730302989357/ HEMSIDA http://medvetandetsuppkomst.wordpress.com/.
Utvecklar en hypotes som omfattar även 0-dimensionen. Slutsatsen innebär att universums och medvetandets ursprung inte kan förklaras med de naturlagar som vi idag har.
Möjligen kom man under antiken på ett finurligt sätt att beskriva det med oändlighetsåttan. Under denna tid hade vetenskapen i österled kommit bra mycket längre än i vår värld och det innefattar även Islams vetenskapliga utveckling då vi fortfarande dominerades av medeltid. Frågan om gudom och religion är komplex. Vi har absolut ett sakralt medvetande och sinne men det är inte nödvändigtvis samma sak som religion.
Börje Peratt
Börje Peratt officiell hemsida
LinkedIn
Om Medvetandets uppkomst


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq