Lämnar styrelseuppdrag i föreningen Humanism och Kunskap

publicerad 19 mars 2014
- Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson

Jag meddelade vid senaste årsmötet (mars 2014) i föreningen Humanism och Kunskap att jag lämnar styrelseuppdraget som vice ordförande och kliver ned till att bli en vanlig medlem. Anledningen är tidsbrist och behov av att fokusera på färre saker tex min kärnverksamhet i mitt företag samt redaktörsarbetet i NewsVoice.se.

Jag, Terry Evans och Börje Peratt startade föreningen Humanism och Kunskap i december 2011 och det känns kul att ha byggt upp en förening vars syften och mål verkligen behövs i Sverige. Jag önskar den nya styrelsen lycka till!

Torbjörn Sassersson

Den nya styrelse i Humanism och Kunskap 


Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice