BBC: Missing flight MH370: Malaysia mystery ‘may not be solved’

  5

  dashboardMalaysia has warned that the reasons for the Malaysia Airlines plane’s disappearance may never be known, as Prime Minister Najib Razak heads to Australia for talks on the search.

  Malaysia’s police chief said that their investigation could “go on and on”.

  Ten planes and nine ships will search the southern Indian Ocean on Tuesday. A UK submarine has also joined the hunt.

  Read more in BBC


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  5 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Red
  Red
  Gäst
  22 juni 2014 kl 22:54

  DN: MH370-piloten tränade flygning mot söder

  I helgen har utredarna lyckats ta fram data från Shahs privata flygsimulator, som han hade i sitt hem, och hittat en flygning som piloten försökt radera. Källor som står nära utredningen bekräftar för den brittiska tidningen Telegraph att de raderade uppgifterna visar hur piloten tränat landning på en mindre ö i den södra delen av Indiska oceanen.

  Sources close to the investigation confirmed to The Telegraph on Sunday that a deleted flight path had been recovered from Capt Zaharie’s simulator which had been used to practice landing an aircraft on a small runway on an unnamed island in the far southern Indian Ocean.

  Men vilken är ön? Diego Garcia?

  …men:

  United States denies claims missing Flight MH370 landed at its military base on Diego Garcia

  Sture B
  Sture B
  Gäst
  22 april 2014 kl 13:20

  Om man bortser från Jim Stones agenda att skylla allting på judarna, så är han rätt bra på en del tekniska förklaringar. http://www.jimstonefreelance.com/

  Han förklarar t.ex. hur moderna fly-by-wire flygplan kan fjärrstyras och hur det i detta fall gjordes via ett AWAC-flygplan. Han förklarar även överflygningen vid Maldiverna som han förklarar Phillip Wood fotot och dess publicering på 4chan.

  Åke i Sörmland
  Åke i Sörmland
  Gäst
  22 april 2014 kl 10:00

  Läste just en synpunkt från en insider att mörkläggningen kan bero på det faktum, att alla moderna flygplan kan fjärrstyras. Med den följden att alla också kan användas till att bli bomber i liknande avsikt som 9/11. Blir detta allmän kunskap så kan hela flygindustrin krascha när folk inte törs gå ombord.

  Benny
  Benny
  Gäst
  11 april 2014 kl 22:38

  En kittlande tanke….kan denna man har rätt? Tidsuppgifter, flygriktningar och folket på Maldivernas vittnesmål, m.m, skapar en trovärdighet…

  https://www.youtube.com/watch?v=QpxN1tlqDeg

  Anders
  Anders
  Gäst
  2 april 2014 kl 19:12

  Några fakta för de som glömt eller ej hört:
  * Flygplanet flögs i västlig riktning ca 4 timmar.
  * Ett flertal invånare i Maldiverna såg en jumbojet flyga på låg höjd runt vid tiden flygplanet kunnat väntats nå fram till Maldiverna.
  * Piloten hade en flygsimulator hemma, på den hade han inprogrammerat ett antal flygplatser för övningssyften, en av dessa var USAs flygbas Diego Garcia i Indiska oceanen söder om Maldiverna, (vilken ju inte tar emot kommersiellt flyg, så varför hade han just den?)
  * Malaysiska regeringen är bedrägliga lögnhalsar som undanhåller och ändrar information hela tiden; det finns ingen anledning för en klok människa att tro på deras officiella historia.
  * Den officiella historian stämmer inte med de tillgängliga faktumen och “vrakbitarna” som hittats är inte från flyget.
  * Ombord på planet var 4 av 5 delägare av ett patent på ett microchip som skulle innebära otroliga vinster.
  * Den 5e delägaren är Jacob Rothschild, av bankirfamiljen Rothschild, mest kända för att vara otroligt rika, mäktiga, onda och troligen väldigt inflytelserika i Illuminati. Enligt en familjemedlem så existerar krig endast för att de vill ha krig. Om du inte vet vilka de är måste du lära dig. Kort och gott kan man säga att denna individ inte skulle ha några samvetskval för att använda sin makt för att “göra sig av med” några rivaler.

  Dessa är oomkullrunkeliga fakta.

  Här följer information som inte är oomkullrunkeligt bevisbart, men som kräver eftertanke:

  En av pasagerarna påstås ha kunnat skicka ett meddelande från sin iPhone där han förklarar att de blivit tillfångatagna, drogade och försedda med ögonbindel. Han skickade med en bild han tog med sin mobil som endast visar mörker, fast bildens inbäddade GPS-koordinat pekar ut en byggnad bredvid landningsbanan på den förut omnämnda militära basen Diego Garcia. Uppenbarligen är denna sorts inbäddade information så svår att ändra att den godtas som bevis i domstol, så med högsta sannolikhet är bilden tagen just där.

  Nu är det dags för dig min vän att ta pennan och dra streck mellan punkterna.