Flight 370: Signs point to backdoor landing approach onto secret island base

  1

  A new hypothesis, based on first hand accounts and one on one interviews with eye witnesses of the missing Malaysian Airlines Flight #370.

  INTELLIHUB. It’s now been 30-days since Malaysian Airlines flight 370 went missing after departing from the Kuala Lumpur International Airport (KLIA) on route to China and search and rescue teams have still found no trace of the Boeing 777 aircraft or any of its 239 passengers, after being fed botched search area data by Malaysian officials.

  Directed by Will Smith, John Holloway records actual interviews with natives from the remote island of Kudahuvadhoo in the Maldives. These people claim to have seen flight 370 fly very low over their small island the day of it’s disappearance.
  We urge the nations of China, Malaysia, United States and all others involved to extend the range of the search to the Northern Indian Ocean. It is only right for the family members of the passengers of Flight 370 to have every lead investigated fully. I hope CNN, Fox News and the other major American News outlets begin to explore these other breaks in the case rather than revamp old data.

  Read more  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  Föregående artikelIntervjun som Anna Bäsén inte vill att du ska höra – Synträning, wallraffning och snedvinkling
  Nästa artikelSR Kropp & Själ anmäld till Granskningsnämnden för Radio och TV av National Health Federation Sweden
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  1 Kommentar
  Äldst
  Nyast Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  zecharia
  zecharia
  Gäst
  14 april 2014 kl 22:53

  det är så uppenbart att Kina är boven i dramat. De såg till att planet kunde slippa undan överlämningen från malaysia och sedan har de vilselett sökarna med falska radarekon från satellit. Det hela var planerat.