Secret Missions of the X-37B

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 14 april 2014
- NewsVoice redaktion

Boeing X-37BThis video is a compilation of military experts speculating on the X-37B space plane.

The Boeing X-37, also known as the X-37 Orbital Test Vehicle (OTV), is an American reusable unmanned spacecraft. The X-37 began as a NASA project in 1999, before being transferred to the U.S. Department of Defense in 2004. / Wikipedia

Photo: US AirforceWikimedia Commons


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: X-37B
Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *