Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

WHO marknadsförde stelkrampsvaccin som innehöll abortmedel

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 april 2014
- NewsVoice redaktion

vaccin-gravidVärldshälsoorganisationen WHO, som ska skydda den globala folkhälsan, ledde under börja på 1990-talet en massiv vaccinationskampanj mot stelkramp i Nicaragua, Mexico och Filippinerna, enligt en rapport från Global Vaccine Intstitute, men en romersk-katolsk lekmannaorganisation, Comité Pro Vida de Mexico, blev misstänksam mot motiven. Organisationen testade vaccinet och fann att det innehöll ett abortmedel.

Källa: NHF Sweden och tips från Vaccin.me

Ämnet som hittades i vaccinet var  humant koriongonadotropin (hCG), ett hormon som behövs för att en kvinna ska kunna fullfölja sin graviditet och kunna behålla sitt ofödda barn, skriver National Health Federation Sweden (NHF). Ämnet hör inte hemma i ett vaccin mot stelkramp. Det hör knappast hemma i ett vaccin överhuvudtaget.

NHF skriver att när ämnet hCG kombineras med en stelkrampstoxoid som bärare i ett vaccin, stimulerar det immunförsvaret till att bilda antikroppar mot hCG vilket leder till en påtvingad abort. Den andra effekten hCG har är att den steriliserar kvinnan.

Organisationen Comité Pro Vida de Mexico bekräftade andra underliga fakta om WHO:s vaccinationsprogram. Stelkrampsvaccinet hade endast givits till kvinnor i den fertila åldern 15-45 år. Det gavs varken till män eller barn. Dessutom gavs det oftast i en serie om tre vaccinationer med bara månaders mellanrum, förmodligen för att säkra att kvinnan hade tillräckligt hög dos av hCG, eftersom en stelkrampsinjektion enligt myndigheter ska hålla i minst tio år. Ingen av kvinnorna som fick stelkrampsvaccinet som innehöll hCG fick veta att det innehöll abortmedel/steriliseringsmedel.

Det kom även rapporter om andra vacciner som hade spetsats med hCG-hormoner från Filippinerna och Nicaragua.

År 1993 hade WHO spenderat totalt 365 miljoner dollar av sina knappa forskningsmedel på vad man förskönande döpte till ”reproduktiv hälsa”, vilket inkluderade forskning om införlivande av hCG i vaccin, skriver NHF.

Läs mer på NHF:s hemsidaDu kan stötta Newsvoice via MediaLinq