Bilderberg 2014 Agenda Revealed: Elite Desperate to Rescue Unipolar World

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 28 maj 2014
- Torbjörn Sassersson red.
Marriott Hotel, Copenhagen - Reklamfoto

Marriott Hotel Copenhagen

INFOWARS. “The 2014 Bilderberg meeting in Copenhagen, Denmark is taking place amidst a climate of panic for many of the 120 globalists set to attend the secretive confab, with Russia’s intransigence on the crisis in Ukraine and the anti-EU revolution sweeping Europe posing a serious threat to the unipolar world order Bilderberg spent over 60 years helping to build.”

Text by Paul Watson | May 27, 2014 | Photo of Marriott Hotel in Copenhagen

“Inside sources confirm to Infowars that the elite conference, which will take place from Thursday onwards at the five star Marriott Hotel, will center around how to derail a global political awakening that threatens to hinder Bilderberg’s long standing agenda to centralize power into a one world political federation, a goal set to be advanced with the passage of the Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP), which will undoubtedly be a central topic of discussion at this year’s meeting.”

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Bilderberg
Stöd NewsVoice 2024
  • Bilderberg will discuss fears that Putin is intent on constructing an alternative world order based around the BRICS countries, a “multi-polar” system that would devastate the dollar as the world reserve currency and also heavily dilute the current US-EU-NATO power axis. – Den här tåget redan har gått eftersom Ryssland redan har tecknat ett avtal med Kina på 400 miljarder $ på 30 år där de ska leverera gas till Kina.Inte nog med det men affären kommer att ske i rubel och kinesisk huan.Andra affärer som kommer att ske med Indien och andra asiatiska länder.Alla BRICS länder kommer att göra affärer i deras eget valuta och dollar skipas.Den stora faran är att USA för att sätta stop för utvecklingen kommer driva Ryssland in i krig i Ukraina som kan utvecklas till III:e världskriget.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *