NSA intercepts all cell phone conversations in Bahamas

  0

  Bahamas from satellite

  The NSA is secretly intercepting, recording, and archiving virtually every cell phone conversation on the island nation of the Bahamas as reported by Ryan Devereaux, Glenn Greenwald and Laura Poitras at The Intercept.

  According to documents provided by NSA whistleblower Edward Snowden, the surveillance is part of a top-secret system – code-named SOMALGET – that was implemented without the knowledge or consent of the Bahamian government. Instead, the agency appears to have used access legally obtained in cooperation with the U.S. Drug Enforcement Administration to open a backdoor to the country’s cellular telephone network, enabling it to covertly record and store the “full-take audio” of every mobile call made to, from and within the Bahamas – and to replay those calls for up to a month.

  Read more  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  Föregående artikelBob Lazar önskar han aldrig pratade om Area 51 för 25 år sedan
  Nästa artikelWHO-rådgivare och sockerlobbyist bytte sida – socker ökar risken för hjärtsjukdomar
  NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer