Åsa Runander (C) varnar för “cloud seeding” – Almedalen 2014

7

Åsa Runander från Centerpartiet varnar för cloud seeding undet Almedalsveckan 2014 i Visby, Gotland. Bild och intervju av Nyheter24.

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
1 juli 2014 kl 19:36

Torkel
Låt mig hypotetiskt anta att vi diskuterar klimatkontroll genom partikelutsläpp i atmosfären. Du är för otydlig för att jag skall orka kolla din länk. Edward Teller föreslog 1997 (kanske optimistiskt) att för en grads temperaturändring globalt räcker utsläpp av 1 miljon ton partiklar /år första året och 20% av detta därefter eftersom de inte försvinner genast. Militära tankflygplan kan ta mellan 70 och 130 ton. Då räcker 30 plan med en uppstigning per dag året runt första året och 6 plan för fortsättningen.
Detta var bara ett principiellt resonemang för att exemplifiera numeriska data. Jag påstår inte att detta pågår. Om precis ett sånt projekt pågick skulle det nog vara fullt möjligt att smyga med det eftersom det finns så mycket annan trafik.

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
1 juli 2014 kl 09:51

Vi har en ny lag om brott mot mänskligheten i kraft. Den kan ju även omfatta företagsledningar förutom politiker. Efter som t.ex. Boeing kan släcka ned flygmotorer på distans och inte gör det så blir man ju delaktig i miljöbrott i avsikt att skada allt liv.

Kim Jong Il
Kim Jong Il
Gäst
Reply to  Åke i Sörmland
1 juli 2014 kl 12:10

“Boeing kan släcka ned flygmotorer på distans” – förklara gärna mer vad du menar och vad du baserar det på, för det är helt enkelt inte sant.

Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
Reply to  Åke i Sörmland
1 juli 2014 kl 19:00

Trådlösa nätverk lär användas för intern reglering av moderna flygplans funktioner.
Om det är riktigt går det ju att fjärrstyra om man har tillräckligt stark signal.
Dessutom finns ju säkerhetsaspekten att man vill kunna ta över kontrollen av ett flygplan som blivit kapat eller om piloterna tuppat av. Det verkar därför tänkbart att det är sant att de kan fjärrstyras. Det förekom fö redan under andra världskriget att man fjärrstyrde flygplan mha en tvkamera monterad på pilotens plats. Planen fullastade med sprängämnen startades med piloter som sedan hoppade ur. Sen fjärrstyrdes de mot målet av ett annat plan. Ett sånt plan smet och kraschade i Bohuslän. I ett annat sånt flygplan dödades john f kennedys storebror.

Anita
Gäst
1 juli 2014 kl 09:02

Många tror dig helt plötsligt vara pollenallergiker, orsaken är troligtvis chemtrails. Det blir en överbelastning av våra kroppar.

Thomas
Thomas
Gäst
Reply to  Anita
1 juli 2014 kl 15:53

Ja, samt gifter och kemikalierna i maten och vattnet.

Helén.S
Helén.S
Gäst
1 juli 2014 kl 00:07

Heja
Åsa Runander !

Kämpa på VI måste ALLA KÄMPA på för
att rå på den hårda nakna & uppenbara sanningen,
för att få till stånd en slutlig förändring ! ! !
Våga se / Våga titta upp / Look Up !

Titta gärna på:
http://www.skyderalert.com/
“Look Up” new 110 minute film narrated by William Baldwin now available on DVD
Help get the word out on the most serious issue humanity faces today.
eller
http://www.disclose.tv/action/viewvideo/166125/LOOK_UP__New_Full_Documentary_Chemtrails_GeoEngineering__Weather_MOD_Must_Watch/

Tack Nyheter24 för att ni vågade fullfölja intervjun!
Och Tack NewsVoice för att ni la upp denna!