CNN: Richard Rockefeller, great-grandson of John D. Rockefeller, dies in plane crash

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 juni 2014
- NewsVoice redaktion

Richard-RockefellerCNN. Richard Rockefeller, son of philanthropist David Rockefeller and great-grandson of Standard Oil founder and philanthropist John D. Rockefeller, was killed Friday in the crash of a single-engine plane in Westchester County, New York, a family representative and airport officials said.

“It is a terrible tragedy and the family is in shock,” Seitel said. “Richard was a wonderful and cherished member of the family. He was an experienced pilot and he was a medical doctor. It’s horribly sad.”

“He was an experienced pilot who had flown for many years,” Seitel said of Richard Rockefeller. “He practiced family medicine in Portland and was very active in working on PTSD.”

Read more


ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq