Mike Adams testade influensavaccin – 25 000 högre halt kvicksilver än vad som tillåts i dricksvatten

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 3 juni 2014
- Torbjörn Sassersson red.

Flulaval-flu-shot-influenza-640

Mike Adams som driver Natural News lyckades få tag på en dos med influensavaccin. Han undersökte kvicksilverinnehållet. Halten visade sig ligga 25 000 gånger över det amerikanska naturvårdsverkets (EPA) maximala tillåtna gräns för kvicksilver i dricksvatten.

Foton: Mike Adams | Uppd. kl 17:30, 3 juni 2014

Vaccinet heter Fluaval och kommer från GlaxoSmithKline. Testet genomfördes av Natural News eget lab, Natural News Forensic Food Lab. Mike Adams betonar att riskerna med att få höga halter av den giftiga tungmetallen kvicksilver injicerat är mycket värre än att inta samma mängd kvicksilver oralt.

Mike Adams“The tests were conducted via ICP-MS using a 4-point mercury calibration curve for accuracy. Even then, the extremely high level of mercury found in this flu shot was higher than anything we’ve ever tested, including tuna and ocean fish which are known for high mercury contamination.” – “Natural News tests flu vaccine for heavy metals, finds 25,000 times higher mercury level than EPA limit for water”

Det här är inte första gången vaccin testas oberoende. NewsVoice publicerade tidigare ett avslöjande om höga halter av arsenik och tenn i Pandemrix från GlaxoSmithKline. Det testet utfördes i samarbete mellan en läkare på Karolinska och KTH i Stockholm. Någon förklaring till varför Pandemrix överhuvudtaget innehöll två giftiga tungmetaller fick varken läkaren eller NewsVoice, annat än att de är rester från produktionen.

KTH stängde dörrarna för NewsVoice som försökte få ut dokumentationen från KTH. När ärendet överklagades till en högre juridisk instans blev beslutet ett”: “nej”, NewsVoice får inte se dokumentationen.

Läkemedelsverket lät GlaxoSmithKline (jävig) och ett laboratorium i Polen testa Pandemrix och de fann inga höga halter [naturligtvis]. Därmed tyckte Läkemedelsverket att det inte var någon fara. Att få tag på den dokumentationen från Läkemedelsverket var enkelt.

Läs mer: “Svensk läkare och KTH hittade höga halter av arsenik och tenn i Pandemrix”

Text: Torbjörn SasserssonSå här kan du stötta Newsvoice

 • Knappast företaget som förgiftar sina egna vaccin. Motiv kan vara utpressning för att få inflytelserika individer med insyn att sluta leden beträffande andra saker.

 • Knappast företaget som förgiftar sina egna vaccin. Motiv kan vara utpressning för att få inflytelserika individer med insyn att sluta leden beträffande andra saker.

 • SVT, SR, UR är public service och de ska göra program i allmänhetens intresse, men för kanalerna, som är att betrakta som statliga kanaler, är högsta intresse vaccinationstäckning eftersom myndigheterna anser det.

  Svensk sjuk vård gör vad den är tillsagd.

  GSK kan inte stämmas eftersom de skrev ett avtal med svenska staten om att de inte skulle kunna stämmas.

  Staten borde kunna stämmas.

  Den 26 maj 2014 föreslog Regeringen att narkolepsidrabbade inte ska få höjd ersättning för skadan. http://www.dn.se/nyheter/sverige/ingen-hojd-ersattning-till-narkolepsidrabbade/

  Bra fråga det där om GMO. Varför finns inga forskningsrapporter i Sverige på att det är ofarligt? [vilket det förmodligen inte är]

 • Är detta inte förtäckt Eutanasi? Vem får vaccinerna? Till vilka rekommenderas Vaccinerna? De som redan är sjuk eller har en bräcklig hälsa!

 • Ännu en bra artikel från NW. tack för det!

  Allt från Glaxo Smith Kline bör alltså undvikas då det mest troligen är livsfarligt för hälsan. Detta vaccin ska vara till för att SKYDDA hälsan men ger med tiden troligen en motsatt effekt om man tittar på resultaten ovan. Att inte sådant tas upp av gängse media i Sverige iaf är för mig svårt att greppa. Är SVT/SR hindrade att undersöka sådana frågor? Jag förstår det som så att det alltså ska anses vara okej och normalt för Svensk sjukvård att förmedla preparat som är väldigt giftiga och att eventuella kritiska utredningar kring dessa ska hållas hemliga om det faktiskt påvisar oegentligheter?

  Sidospår? Är detta Eugenics, det som nazisterna rockefeller sysslade med under WWII och som sedemra ALDRIG tagits upp i något (vad jag vet) program eller dokumentär om andra världskriget. Man undrar ju verkligen varför det är så. Ingen verkar ju känna till något om det och tror bara att det handlar om koncentrationslägren och judarna, men det gör det ju inte. Det handlade även till stor del om ras-forskning. Varför nämns aldrig kopplingen till rockefeller i modern historia kan man ju undra *ehrm*

  Är det inte möjligt för oss medborgare att stämma GSK eller svensk sjukvård (som förmedlar preparaten) ifall vi fått något sådant i oss? Tar inga vaccin personligen, det blev stopp med det efter grund skolan, men det finns ju en uppsjö människor som valt att lita på läkemedelsverket och Svensk sjukvård i sådana här frågor. Kan inte dom gå ihop och stämma företag eller myndigheter, tex via centrum för rättvisa? Men dom kanske inte vill ta i sådana fall heller, har ingen aning tyvärr.

  Det samma kan sägas om GMO. I Sverige har man kört det på prov i ett par år nu, Var är alla forskarrapporter? Det borde gjorts långtidsstudier på GMO i Sverige vid det här laget tycker man, men inget skrivs om det i någon media. Var är forskarrapporterna? Någon som vet??

 • SVT, SR, UR är public service och de ska göra program i allmänhetens intresse, men för kanalerna, som är att betrakta som statliga kanaler, är högsta intresse vaccinationstäckning eftersom myndigheterna anser det.

  Svensk sjuk vård gör vad den är tillsagd.

  GSK kan inte stämmas eftersom de skrev ett avtal med svenska staten om att de inte skulle kunna stämmas.

  Staten borde kunna stämmas.

  Den 26 maj 2014 föreslog Regeringen att narkolepsidrabbade inte ska få höjd ersättning för skadan. http://www.dn.se/nyheter/sverige/ingen-hojd-ersattning-till-narkolepsidrabbade/

  Bra fråga det där om GMO. Varför finns inga forskningsrapporter i Sverige på att det är ofarligt? [vilket det förmodligen inte är]

 • Är detta inte förtäckt Eutanasi? Vem får vaccinerna? Till vilka rekommenderas Vaccinerna? De som redan är sjuk eller har en bräcklig hälsa!

 • Ännu en bra artikel från NW. tack för det!

  Allt från Glaxo Smith Kline bör alltså undvikas då det mest troligen är livsfarligt för hälsan. Detta vaccin ska vara till för att SKYDDA hälsan men ger med tiden troligen en motsatt effekt om man tittar på resultaten ovan. Att inte sådant tas upp av gängse media i Sverige iaf är för mig svårt att greppa. Är SVT/SR hindrade att undersöka sådana frågor? Jag förstår det som så att det alltså ska anses vara okej och normalt för Svensk sjukvård att förmedla preparat som är väldigt giftiga och att eventuella kritiska utredningar kring dessa ska hållas hemliga om det faktiskt påvisar oegentligheter?

  Sidospår? Är detta Eugenics, det som nazisterna rockefeller sysslade med under WWII och som sedemra ALDRIG tagits upp i något (vad jag vet) program eller dokumentär om andra världskriget. Man undrar ju verkligen varför det är så. Ingen verkar ju känna till något om det och tror bara att det handlar om koncentrationslägren och judarna, men det gör det ju inte. Det handlade även till stor del om ras-forskning. Varför nämns aldrig kopplingen till rockefeller i modern historia kan man ju undra *ehrm*

  Är det inte möjligt för oss medborgare att stämma GSK eller svensk sjukvård (som förmedlar preparaten) ifall vi fått något sådant i oss? Tar inga vaccin personligen, det blev stopp med det efter grund skolan, men det finns ju en uppsjö människor som valt att lita på läkemedelsverket och Svensk sjukvård i sådana här frågor. Kan inte dom gå ihop och stämma företag eller myndigheter, tex via centrum för rättvisa? Men dom kanske inte vill ta i sådana fall heller, har ingen aning tyvärr.

  Det samma kan sägas om GMO. I Sverige har man kört det på prov i ett par år nu, Var är alla forskarrapporter? Det borde gjorts långtidsstudier på GMO i Sverige vid det här laget tycker man, men inget skrivs om det i någon media. Var är forskarrapporterna? Någon som vet??

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *