Next US false flag? – Former NSA Director: ”An attack is going to come”

2
176


CNN. The former director of the U.S.’s National Security Agency, General Keith Alexander, warned Thursday that the NSA, mired in controversy over alleged overreach, will inevitably come under another kind of negative scrutiny when the next terrorist attack comes.

“I do think an attack is going to come and hit us or Europe,” he told CNN’s Christiane Amanpour in an exclusive interview. “And then people are going to swing this right around.”

Read more on CNN  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

2 KOMMENTARER

  1. Googla ADVON vehicles och se att dessa bilar tycks dyka upp strax innan en större händelse inträffar.

  2. NSA låter som en dialog ur kalkonfilm. Man ska ge intryck av att ha koll men lägger ett löjets skimmer över ”underättelseverksamhet”. Hur kan man nästan veta att ett attentat är nära förestående? Det blir ju omöjligt att säga att man inget visste efteråt så denna besynnerliga vändning av kappan efter den unkna vinden låter pudeln se hyfsat klippt ut. Åtminstone för den stora delen av befolkningen som sällan reflekterar över något annat heller.

    Den mycket välgjorda Serien ”An honourable woman” speglade en värld där terrorn enkom är en praktiskt konstruktion att luta verkligheten åt så att den passar förvånande välkända intressens högst dystra avsikter.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här