Next US false flag? – Former NSA Director: “An attack is going to come”

publicerad 6 juni 2014
- av NewsVoice
General Keith Alexander / CNN.com


CNN. The former director of the U.S.’s National Security Agency, General Keith Alexander, warned Thursday that the NSA, mired in controversy over alleged overreach, will inevitably come under another kind of negative scrutiny when the next terrorist attack comes.

“I do think an attack is going to come and hit us or Europe,” he told CNN’s Christiane Amanpour in an exclusive interview. “And then people are going to swing this right around.”

Read more on CNNSå här kan du stötta Newsvoice

Ämne: false flag
  • NSA låter som en dialog ur kalkonfilm. Man ska ge intryck av att ha koll men lägger ett löjets skimmer över “underättelseverksamhet”. Hur kan man nästan veta att ett attentat är nära förestående? Det blir ju omöjligt att säga att man inget visste efteråt så denna besynnerliga vändning av kappan efter den unkna vinden låter pudeln se hyfsat klippt ut. Åtminstone för den stora delen av befolkningen som sällan reflekterar över något annat heller.

    Den mycket välgjorda Serien “An honourable woman” speglade en värld där terrorn enkom är en praktiskt konstruktion att luta verkligheten åt så att den passar förvånande välkända intressens högst dystra avsikter.

  • Googla ADVON vehicles och se att dessa bilar tycks dyka upp strax innan en större händelse inträffar.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *