Next US false flag? – Former NSA Director: ”An attack is going to come”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 juni 2014
- NewsVoice redaktion
General Keith Alexander / CNN.com


CNN. The former director of the U.S.’s National Security Agency, General Keith Alexander, warned Thursday that the NSA, mired in controversy over alleged overreach, will inevitably come under another kind of negative scrutiny when the next terrorist attack comes.

“I do think an attack is going to come and hit us or Europe,” he told CNN’s Christiane Amanpour in an exclusive interview. “And then people are going to swing this right around.”

Read more on CNNDu kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: false flag