Historisk insats för att rädda barn – 660 misstänkta pedofiler gripna i England

7
SkyNews studio
SkyNews studio

Det handlar om läkare, poliser, lärare, scout-ledare och fosterföräldrar som gripits av den brittiska polisens National Crime Agency. Mellan enbart två av de misstänkta, där den ena var läkare, hade delat över en miljon oacceptabla foton på barn.

Gripandet har lett till att 430 barn förts i säkerhet efter att 833 hem och fastigheter undersökts.

National Crime Agency vill inte gå in på metoderna som använts för att finna alla dessa 660 misstänkta pedofiler eftersom de visat sig vara så framgångsrika, men klart är att internet inte längre är ett säkert medium för pedofiler.

The NCA’s deputy director general, Phil Gormley, said: “This is the first time the UK has had the capability to coordinate a single targeted operation of this nature.

Over the past six months we have seen unprecedented levels of cooperation to deliver this result. – “More Than 600 Paedophile Suspects Arrested”, Sky News

Ett meddelande som nu adresseras till regeringsnivån i England är den omfattning som pedofilin tillåtits nå och vikten av att i samhället mer samordnat motverka dessa aktiviteter.

NCA-cehefen Phil Gormley säger att operationen mot pedofiler inte bara handlar om att stoppa aktiva pedofiler utan även om att kunna slå till mot personer som ännu inte klivit över gränsen från att titta på oanständiga bilder till att genomföra fysiska övergrepp.

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Bengt Larsson
Bengt Larsson
Gäst
19 juli 2014 kl 12:12

Jag undrar vad det finns för hållhakar på de svenska politiker som verkar för att förstöra Sverige?

anders
anders
Gäst
19 juli 2014 kl 08:58
Red
Red
Gäst
17 juli 2014 kl 08:32

The Guardian: Police fear being overwhelmed as 660 suspects are arrested over paedophilia

Chief constable warns of ‘unprecedented increase’ in allegations of child abuse in wake of Jimmy Savile and Rolf Harris cases

http://www.theguardian.com/uk-news/2014/jul/16/police-fear-overwhelmed-660-suspects-arrested-paedophilia

Joan D'Arc
Joan D'Arc
Gäst
17 juli 2014 kl 01:29

Who’s really behind child trafficking? Following the big money across the globe An Exclusive Report by Kevin D. Annett “Cartels have moved into the human-smuggling business, imprisoning would-be border crossers, charging high rates, or requiring border crossers to act as drug mules or prostitutes … The former Wachovia Bank (now Wells Fargo), Bank of America, and Western Union all made or continue to make millions from drug money collected in the U.S. and sent or laundered back to Mexico … General Dynamics, Motorola and Raytheon are doing well by the (human trafficking prompted) border security build-up.” – The Washington Spectator, July 1, 2014“The crime syndicate called ‘Ndrangheta provides the children used in the sacrificial killings in Holland, the ones I witnessed, including the human hunting parties. It’s called “The Octopus” in Holland. They are deeply involved in human trafficking thanks to their control of the police and politicians”. – Testimony of “Josephine”, retired lawyer and eyewitness, given in a deposition to the International Common Law Court of Justice, Brussels, June 2014“The ‘Ndrangheta is a Mafia style criminal organization in Italy, having replaced the old style Cosa Nostra. ‘Ndrangheta is currently the most powerful and richest criminal organization in Italy and possibly Europe, with an estimated annual revenue of at least 53 billion Euros ($72 billion US), gained from drug trafficking, extortion and money laundering”. – Wikipedia.org Crime pays: that’s why it continues. And nothing pays as well as selling human beings, especially children. Child trafficking isn’t just some sick illness: it’s a global, profitable business. And this simple fact is too often overlooked by the scramble to blame evil individuals, whether “Lizard-like Royals” or child-raping priests and popes, for the systematic slaughter of vast numbers of innocents. The details of that global industry have surfaced, almost accidentally, in the course of the Brussels-based International Common Law Court trial of “Pope Francis” Jorge Bergoglio and others for child trafficking. Commenced as a prosecution of the Catholic and Anglican church leaders for their documented involvement in harming children or aiding those who do, the Brussels case has since May unearthed considerable inside information on the corporate cartels that provide children for rape, torture and killing: and on their ties to the men presently under indictment by the Court. Last month, I was contacted by a retired Dutch lawyer whose former husband is a member of the criminal syndicate that provides the children… Read more »

Ivan Björn
Reply to  Joan D'Arc
17 juli 2014 kl 08:46

Jag har flera redogörelser på svenska om ITCCS arbete på min blogg: http://ivansbj.blogspot.se/2014/07/vem-ligger-egentligen-bakom-handeln-med.html

Kevin Annett jobbar för offer mot en av de mäktigaste organisationerna i världen…

I den svenska världen förvånar mig att det är så tyst om drottning Sylvias arbete för barnens rättigheter. För många år sedan har Sylvia varit i media just i denna fråga, men jag har inte märkt något på många år (kanske har jag missat något) Det skulle vara kanske intressant att veta hur det svenska kungshuset ser på Kevin Annetts arbete och om de stöttar ITCCS.

Kanske är det något för NewsVoice redaktion att intervjua drottning Sylvia i denna fråga inte minst med tanke på alla makabra upptäckter och avslöjanden där polisen och etablissemanget känner sig mycket besvärat av detta och undersökningar om offer sker med motvillighet från deras sida.

Linda B
Linda B
Gäst
17 juli 2014 kl 00:23

Underbart! Undrar hur många av dessa trasiga människor som de nu har plockat in som ingår i de allra högsta samhällsskikten, och om de – för en gångs skull – vågar offentliggöra det och ställa dem till svars. Jag håller tummarna!

Ivan Björn
16 juli 2014 kl 22:25

Till detta kan man bara fylla på med information om ITCCS arbete – Who’s really behind child trafficking? Following the big money across the globe Länk: http://itccs.org/2014/07/14/whos-really-behind-child-trafficking-following-the-big-money-across-the-globe/

och INTERNATIONAL COMMON LAW COURT OF JUSTICE
SPONSORED BY THE INTERNATIONAL TRIBUNAL INTO CRIMES OF CHURCH AND STATE arbete

Människor i dessa organisationer jobbar just mot slavhandel, missbruk av barn o.s.v.: Länk: http://iclcj.com/?p=366