Former Malaysian PM accuses CIA of cover-up for missing Flight 370

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 18 augusti 2014
- Torbjörn Sassersson red.

Denna nyhet publicerades redan 19 maj 2014, men är så intressant att den fortfarande är aktuell.


Mahathir Mohamad at UN General AssemblyThe former Malaysian Prime Minister accused the C.I.A., Boeing and the media of covering up crucial facts about the missing plane.

Text: TIME | Photo: Wikimedia Commons

A former Malaysian leader on Sunday accused American intelligence agents of covering up what really happened to the Malaysia Airlines plane missing since March.

Former Prime Minister Mahathir Mohamad claimed that Flight 370, which disappeared on March 8 with 239 people on board, claimed that the CIA could have taken control of the Boeing 777, and lamented that the Malaysian government is bearing the brunt of the blame for a mystery that sparked a massive, expensive and as-of-yet unsuccessful international search for the plane.

Read more in TIMESå här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • En av de viktigaste frågorna ställs inte. Vilka var passagerare på planet ? Genom att planet störtade eliminerades vissa delägare av en viktig affär där de resande var på väg för den sista affärsuppgörelsen. Nu är det bara en av dom kvar. Och han var inte med på planet. Rothchild ?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *