Greg Palast discusses Paul “The Vulture” Singer attack on Argentina

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 augusti 2014
- NewsVoice redaktion

Greg PalastInvestigative journalist Greg Palast discusses Paul “The Vulture” Singer attack on Argentina.

Greg Palast has been called the “most important investigative reporter of our time – up there with Woodward and Bernstein” (The Guardian). Palast has broken front-page stories for BBC Television Newsnight, The Guardian, Nation Magazine, Rolling Stone and Harper’s Magazine.

Palast is the author of the New York Times bestsellers Billionaires & Ballot Bandits, Armed Madhouse , The Best Democracy Money Can Buy and the highly acclaimed Vultures’ Picnic, named Book of the Year 2012 on BBC Newsnight Review.

His books have been translated into two dozen languages. His brand new film of his documentary reports for BBCNewsnight and Democracy Now! is called Vultures and Vote Rustlers.

Source (text and photo)

ArcanumSkolan 2024

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *