ITAR TASS: Scientists find traces of sea plankton on ISS surface

2
201

ISS - Photo NASA Crew of STS132 Public Domain

Microorganisms could be found on the ISS surface thanks to high-precision equipment. An experiment of taking samples from illuminators and the ISS surface has brought unique results, as scientists had found traces of sea plankton there, the chief of an orbital mission on Russia’s ISS segment told reporters.

Text: ITAR TASS | Photo: NASA Crew of STS-132 Public Domain

ge-stod-newsvoiceResults of the scope of scientific experiments which had been conducted for a quite long time were summed up in the previous year, confirming that some organisms can live on the surface of the International Space Station (ISS) for years amid factors of a space flight, such as zero gravity, temperature conditions and hard cosmic radiation. Several surveys proved that these organisms can even develop.

Read moreLämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Mayne Sundewall Hopkins
21 augusti 2014 kl 09:32

Det var väl inte så konstigt! ..det finns ju flygfisk! 😉

anders
anders
Gäst
21 augusti 2014 kl 22:55

Om hypotesen att Tiamat, vattenplaneten kraschat stämmer på jorden och orsakat översvämningar i stil med syndafloden, och teorin att dess innehåll och djurliv till viss del fastnat i bana runt jorden så är inte detta något konstigt.