Nytt ord på Vetapedia.se: Brain mapping – Hjärnkartläggning

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 augusti 2014
- NewsVoice redaktion
Vetapedia.se

Vetapedia.seEn omfattande neurologisk forskning pågår för att finna var i hjärnan som olika medvetandeaktiviteter pågår, ofta avgränsat till studier av aktivitetsområden för perceptionsprocesser. Resultatet av detta är Brain mapping, hjärnkartläggning och med ett avbildningar av hjärnan som visar elektriska impulser där synapser reagerar på olika stimuli.

Läs mer på Vetapedia.se


ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq