Pressmeddelande från advokatbyrå bevisar CDC-skandal – Barnvaccin ökar risken för autism

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 28 augusti 2014
- Torbjörn Sassersson

Swisch-donera till NewsVoice

Dr William Thompson beslöt att släppa ett offentligt uttalande via en advokatbyrå mindre än en dag efter att Natural News publicerat tidigare hemligstämplade brev mellan Dr. Thompson och hans CDC-kollegor. Därmed är det fastställt att Thompson är en äkta visslare och inte en skröna. Thompson avslöjade att myndigheten CDC medvetet dolt risker med barnvaccin.

Text: Torbjörn Sassersson

Mike Adams redaktör på Natural News skriver att frisläppandet av dessa brev kan ha varit avgörande för att Thompson skulle offentliggöra sitt eget uttalande där han erkänner myndighetens mörkning av vaccindata. Uttalandet  gjordes som ett pressmeddelande via advokatbyrån Morgan Verkamp, LLC, Ohio, USA.

Advokatbyrån Morgan Verkamp fick 2010 utmärkelsen “Whistleblower Lawyers of the Year” av det amerikanska Taxpayers Against Fraud för att de drivit domstolsmål under lagar som False Claims Act och IRS whistleblower Law.

Mike Adams skriver att när han spred nyheten om visslaren på CDC blev han omedelbart anklagad  av vaccinindustrin för att ha fabricerat CDC-mailen. William W. Thompsons (Ph.D) offentliggjorda avslöjande stärker nu istället Natural News som trovärdig källa om hur vaccinindustrin vilseleder allmänheten i USA och världen.

Natural News, in other words, was instrumental in breaking this historical story about medical fraud at the highest levels of the CDC. Credit is also due to many other independent media organizations and alternative journalists who pounded this story from day one. / Mike Adams

Brev från den 2:a februari 2004 till Dr. Julie Gerberding [förstora brevet]

CDC-Gerberding-warning-vaccines-autism

 

 

Brev från den 18:e okober 2002 till Melinda Wharton, Coleen Boyle där William Thompson insinuerar en mörkläggning inom CDC [förstora brevet]

 

CDC-DOJ-Investigation-MMR-Vaccine-Autism-NN-Watermark

Läs mer på Natural News


ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq