Svensk rapport: “Flight MH17 och skotten över Ukraina”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 september 2014
- NewsVoice redaktion

Flight MH17 skotten 0ver Ukraina Tobias KarlssonSammanfattning. Rapporten belyser några av de ”fakta” som har fått ett stort utrymme i media, speciellt de närmaste fem dagarna efter nedskjutningen av det Malaysiska passagerarplanet över östra Ukraina den 17 Juli 2014. Dessa ”fakta” har haft en avgörande inverkan på dels opinionen och dels den politiska färdriktningen hos västvärldens regeringar.

Text och rapport: Tobias Karlsson

Ladda ner hela rapporten som PDF

Media har genom sina grafiska förklaringar av dessa ”fakta” bidragit till att förankra dessa ”fakta” i människors medvetande och i historieskrivningen om vad som har hänt flight MH17. Dessa ”fakta” har blivit så självklara att de anses vara bekräftade av de första analyserna av de svarta lådorna.

En närmare granskning av dessa ”fakta” visar da?remot, att de bygger pa? fo?rhastade slutsatser och vilseledande information. Vi har byggt hela va?r uppfattning om ba?de ha?ndelsefo?rloppet och skuldfra?gan pa? ”fakta” som visar sig vara la?ngt ifra?n sanningen. Detta faktum framga?r med all tydlighet om vi granskar de pa?sta?enden och bevis som har presenterats av media.

I ett fo?rso?k att komma na?rmare sanningen om vad som har ha?nt med flight MH17, analyserar jag a?ven de praktiska och tekniska fo?rutsa?ttningar som ma?ste ha varit uppfyllda fo?r att ge sto?d a?t den allma?nna uppfattningen att det var de pro-ryska separatisterna som avfyrade en sa? kallad BUK-missil mot passagerarplanet. Avslutningsvis presenteras ocksa? na?gra bildbevis som inte sto?djer denna allma?nna uppfattning.

Genom att sa?tta ha?ndelsen i ett tidsma?ssigt sammanhang med vad som ha?nder i omva?rlden, ba?de regionalt och globalt, sa? ser vi:

 • dels likheter med andra ha?ndelser med potential att pa?verka va?rldspolitiken
 • dels hur denna ha?ndelse har anva?nts fo?r att fra?mja olika intressen

Detta sammanhang beho?ver inte vara en fo?rklaring till varfo?r MH17 blev nedskjutet och skall inte heller tolkas som en fingervisning na?r det ga?ller ansvarsfra?gan. Da?remot fo?rklarar detta sammanhang varfo?r det var no?dva?ndigt att peka ut de pro-ryska separatisterna och ha?vda att det var Putins missil.

Jag kan bara konstatera, att en analys av de bevis, pa?sta?enden och riktiga fakta (i motsats till ”fakta”) som jag presenterar i denna rapport ger sto?d fo?r antagandet, att det:

 • fo?r det fo?rsta inte kan ha varit en missil som har avfyrats mot MH17
 • fo?r det andra har pa?ga?tt en informationskrigfo?ring i syfte att o?vertyga va?rlden om att
  det var ”Putin” och hans ”missil”.

Fo?r att utredningen om vad som ha?nt MH17 inte skall haverera sa? ma?ste vi sluta klamra oss fast vid de ”fakta” som passar in i den verklighet som politikerna har format.

Vi a?r va?rda att fa? veta sanningen, speciellt na?r det ga?ller vad som har ha?nt flight MH17. Vi ma?ste fra?ga oss om den politiska fa?rdriktningen a?r viktigare a?n sanningen och om vi vill att va?ra barn och barnbarn skall fa? la?sa i historiebo?ckerna att det amerikanska imperiet expanderade o?sterut baserat pa? en lo?gn, som inte bara skulle vara ett stort svek mot alla oskyldiga som omkom na?r MH17 sko?ts ner, utan ocksa? vara ett stort svek mot ma?nskligheten.

Text och rapport: Tobias Karlsson

Ladda ner hela rapporten som PDF

Donera 50 kr till rapportförfattaren:


Donera 100 kr till rapportförfattaren:


Donera ett eget belopp till rapportförfattaren:Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: MH17Ukraina
Stöd NewsVoice 2024
 • MH-17 som blev nedskjutet i Ukraina följdes av ett eller två ukrainska SU 25 bestyckade med dubbla 30 mm kanoner med magasin med 250 skott med varannan antitank- och splitter ammunition, en stund innan det försvann från radarn. I dessa länkar finns det en högupplöst bild av cockpiten med ingångs- och utgångshål som visar att det blev beskjutet från båda sidorna. Och med tanke på att de ryska separatisterna saknar jaktflyg så är detta ett otvetydigt exempel på en falskflagg provokation för att kunna eskalera konflikten.

  http://www.globalresearch.ca/german-pilot-speaks-out-shocking-analysis-of-the-shooting-down-of-malaysian-mh17/5394111

  http://www.globalresearch.ca/support-mh17-truth-osce-monitors-identify-shrapnel-like-holes-indicating-shelling-no-firm-evidence-of-a-missile-attack/5394324

 • Utomordentlig redogörelse om västpropagandan kring MH17 . Rapporten visar tydligt likheter och återkommande mönster i false flag-operationer såsom giftgasattacken i Syrien.
  Rapporten visar också det skeva och ologiska resonemang som förs av västlig media.

 • Absolut riktigt.Västvärlden har spridit den USA riktlinjen utan att ifrågasätta den minsta lila.Inte mint vårt STORA LEDARE KAMRAT CARL BILD som tills dagens datum ljuger om att Ryssland har invaderat Ukraina militärt.Bevis på detta saknas med men det har inget betydelse så länge USA säger att det är så.Likadant det var i Israel när de 3 pojkarna försvann,ingen bevis har lagts fram bara köra på och bomba sönder Gaza.Hittills har ingen bevis framlagts om detta men hur många artiklar som helst skrivits att Israel får försvara sig.Hela EU kör på med sanktioner mot Ryssland trots att den kommer leda EU till katastrofala ekonomiska följder.Dessa högfärdiga politiker representera inte deras nationer de bara REPRESENTERAR USA OCH DESS DOLDA MAKTELITEN som vill slå ut EU och Ryssland för att sedan kunna härska över dessa länder.ALLA SOM TÄNKER RÖSTA,RÖSTA BLANKT FÖR ATT VISA MISSNÖJET MOT VÅRA HÖGFÄRDIGA POLITIKER oavsett om de är på höger eller vänster och som kommer att leda vårt land i fördärv.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *