Virus EV-D68 sprids explosionsartat bland vaccinerade barn – USA:s medicinska system hjälplöst

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 september 2014
- NewsVoice redaktion

virus_illegal_minors

NaturalNews. Den explosiva utvecklingen av ett mystiskt virus, EV-D68, skickar hundratals barn till sjukhus över hela Missouri, Colorado, Kansas, Utah och åtta andra stater. I Kansas City, behandlades cirka 475 barn nyligen vid Childrens Mercy Hospital och minst 60 av dem fick intensiv sjukhusvård”, rapporterar CNN. (1)

Översättning Pia Hellertz | Källa: “Mystery virus EV-D68 exploding among vaccinated children; U.S. medical system clueless without a vaccine” av Mike Adams

CNN fortsätter att rapportera:

“Det värsta är när det gäller omfattningen av kritiskt sjuka barn som behöver intensivvård. Jag har inte sett något motsvarande. Jag har tränat i 30 år i pediatrik, och jag har aldrig sett något liknande”, säger Dr Mary Anne Jackson, sjukhusets divisionschef för infektionssjukdomar.

Vad CNN och andra medier inte rapporterar, är dock att detta utbrott sker bland redan vaccinerade barn.

Gjorde andra vacciner att barn blev mer mottagliga för EV-D68- infektioner?

Barn som har vaccinerats med MPR-vaccin, influensavacciner, poliovaccin och många andra är samma barn som nu drabbats av EV-D68. Hur vet vi det? Eftersom vi vet hur den rabiata pro-vaccin-median genomgående rapporterar på virusutbrott:

Vaccinmedias propagandaregel nr 1: Om ett utbrott sker bland ovaccinerade barn, kommer de publicerade berättelserna att starkt fördöma föräldrar för att de inte vaccinerat sina barn, samtidigt som vacciner framställs som den enda lösningen.

Vaccinmedias propagandaregel nr 2: Om det finns ett obekvämt faktum om vacciner som media inte vill att allmänheten ska veta, kommer de att undanhålla detta faktum i alla sina berättelser. Detta gjordes mycket tydligt i den senaste medieomfattande mörkläggningen av berättelsen från en CDC-whistleblower [1], där CDC:s toppforskare Dr William Thompson öppet medgav att man begått forskningsfusk vid CDC för att dölja kopplingen mellan MPR-vaccin och autism [2]. Klicka här [3] för att läsa det tidigare hemliga brevet som Dr Thompson skickade till CDC-direktören Julie Gerberding, där han medger mörkläggningen.

Det faktum att de traditionella medierna nu inte skyller EV-D68-utbrottet på ovaccinerade barn, är nästan säkra bevis för att detta utbrott sker bland redan vaccinerade barn.

Mediernas läkare är hopplöst hjälplösa om vad de ska föreslå föräldrarna

Eftersom det inte finns något vaccin för EV-D68, kan media inte föra fram vacciner som lösningen för dessa infektioner. Och därför verkar media helt vilse och hjälplösa när det gäller vad man ska rapportera. Det finns ingenting om att skydda barns immunförsvar med vitamin D, och ingen mainstreammedia vågar ens nämna ordet “immunförsvar” av rädsla för att människor då skulle kunna börja inse att ett starkt immunförsvar är mycket bättre än ett vaccin för att förebygga smittsamma sjukdomar.

Det bästa råd CNN kan komma med har följande lydelse:

”För att minska risken för infektion, bör enskilda tvätta händerna ofta med tvål och vatten i 20 sekunder, särskilt efter att blöjbyte. Undvik att röra ögon, näsa och mun med otvättade händer; undvik kyssar, kramar och att dela koppar eller bestick med människor som är sjuka; desinficera ofta berörda ytor såsom leksaker och dörrhandtag; och stanna hemma när man känner sig sjuk …”

Återigen, notera den fullständiga bristen på någon diskussion om zink, vitamin D, immunsystemet, örter, samt att man bör undvika giftiga immunnedbrytande kemikalier och livsmedelstillsatser, och så vidare. Detta är standardläget för de traditionella medierna: Tvätta händerna.” Det är bokstavligen ett urvattnat råd av en propagandainstitution som fungerar som vaccinindustrins avdelning för förmedling av sanningar.

Även när barns liv står på spel, är medierna så negativa till näring som försvar och vägrar konsekvent att tala om den låga kostnad, den höga säkerhet samt de lättillgängliga näringsämnen som vitamin D innebär, vilket skulle kunna rädda oräkneliga liv under ett pandemiutbrott … även om de används i kombination med vacciner! Se Blueprint för säkrare vacciner, här [4].

Läkare och hälsomyndigheter är helt desperata över enterovirusutbrottet eftersom de inte har någonting att erbjuda förutom ett vaccin som inte existerar

Denna övertro på vaccin när det gäller folkhälsan, kommer slutligen att döda miljontals barn i ett verkligt utbrott, av den enkla anledningen att endast vacciner så blint åberopas. Så när en pandemi kommer, samtidigt som det inte finns något vaccin, så blir läkare och hälsomyndigheter bokstavligen hjälplösa när det gäller vad de ska rekommendera, annat än att “tvätta händerna.”

“Okunnig” är ett begrepp som inte ens börjat användas för att beskriva vår moderna sjukvård. Det är rent ut sagt vårdslöst.

Varje ärligt sjukvårdssystem som verkligen brydde sig om folkhälsan skulle få en flerdimensionell försvarsstrategi vid pandemier, som inkluderade immunförsvarsstärkande aktiviteter, näringsorienterade insatser, beteendemodifikation, förbättring av den personliga hygienen och till sist medicinska ingrepp som en strategi av många.

Problemet med vacciner – även om de fungerar (vilket de oftast inte gör) – är att de inte kan hänga med i utvecklingen av muterade virus i naturen. Detta aktuella utbrott av EV-D68 har verkligen fångat det medicinska etablissemanget i en fälla. De har inga vacciner att rekommendera, och dessutom sitter läkare och hälsomyndigheter och rullar sina tummar, medan akutmottagningarna på sjukhusen fylls med sjuka barn. En enkel utbildningskampanj om vitamin D skulle kunna sänka dessa infektioner med enorma marginaler. Vitamin D aktiverar immunsystemet på så många nivåer, att om D-vitamin var ett läkemedel, skulle det kallas en “mirakelmedicin” och den som skapade den skulle tilldelas Nobelpriset i medicin.

Men det är inte en drog; det är en enkel, billig vitamin. Så läkarna undervisas inte om ??det och föräldrar har aldrig fått rådet att använda den. Speciellt inte när det finns vaccin att sälja och gravida kvinnor att injicera kvicksilver i. [5]

Några häpnadsväckande citat om hur allvarligt detta utbrott:

Ett aldrig tidigare skådat lungvirus som har smittat över 1000 barn i över 10 stater från mellanvästern till östkusten, kommer sannolikt att sprida sig till resten av landet, läkarna har varnat. (2)

Det ovanligt höga antalet sjukhusinläggningar som rapporteras skulle kunna vara ’bara toppen av isberget när det gäller svåra fall’, säger Mark Pallansch, virolog och chef för Center for Disease Control and Prevention (Sektionen för virussjukdomar). – CNN (1)

En sjukdom i andningsvägarna som redan har gjort mer än tusen barn i 10 stater sjuka kommer sannolikt att bli ett rikstäckande problem, säger läkarna. – ABC News (4)

Bara veckor efter att Obama-administrationen lät mer än 37.000 illegala ensamkommande flyktingbarn komma till USA utan hälsoscreening, har mer än 1.000 barn i över 10 stater drabbats av ett respiratorisk virus. Vilket ledde till att en utbredd oro för ett större utbrott sveper över nationen. – WND.com (3)

Det är värre när det gäller omfattningen av kritiskt sjuka barn som behöver intensivvård. Jag har inte sett något motsvarande. Jag har tränat i 30 år i pediatrik, och jag har aldrig sett något liknande, säger Dr Mary Anne Jackson, sjukhusets divisionschef för infektionssjukdomar.

Radiovärden och epidemiologen Michael Savage skäller ut Obama och skyller utbrottet på illegala invandrare

Ytterligare en anmärkningsvärd konflikt i hela den här historien har presenterats av radioprataren Michael Savage, en mycket begåvad person som är utbildad epidemiolog.

I går sade han på sin radioshow: (3)

”I 20 år har jag försökt att varna Amerika om invandrare som förs in i landet utan hälsokontroller. Nu kommer de hit och Centers for Disease Transmission ljög för det amerikanska folket. De brukade vara CDC (Centers för Desease Control); de är nu CDT (Centers for Disease Transmission – Centrum för sjukdomsöverföring).

I stället för att stoppa att sjukdomen sprids, får smittspridningen fart genom att man inte reagerar på att infekterade barn förs in och att de sätts i våra offentliga skolor, eller hur? Det är häpnadsväckande för mig vad de kan komma undan med på grund av okunskap hos allmänheten. Sunt förnuft är borta. … Vad förväntar du dig ska hända om du sätter ett barn med ett visst virus i en skola, där de barn som går där aldrig tidigare har varit utsatt för detta virus? Det kallas ett epidemiskt genombrott.

Befolkningen i Amerika, som en gång haft den bästa hälsan på jorden, blir nu en nation som påminner om tredje världen när det gäller hälsa, eftersom Obama är så korrupt, och var så okunnig, och så ond att han har gjort så, att vi som en gång var den största nationen på jorden och har degenererats till nation med sämre status.

Michael Savage har tidigare varnat för att Obamas öppna-gränser-politik är extremt farlig ur folkhälsosynpunkt, vilket gör att invandrare med infektionssjukdomar kan komma in i USA och sprida dessa sjukdomar till andra.

Chefredaktören för ABC News Medical råkar medge att pandemier kan passera gränser

ABC News chefredaktör för hälsa och sjukvård dr Richard Besser gav av misstag stöd till Savages argument när han sade:

Virus tenderar att inte respektera gränser. Det är bara 10 stater nu, men det kommer snart att vara över hela landet. Så om din stat inte har det nu, håll ögonen öppna, det kommer. (4)

Även om hans uttalande gjordes i samband med att viruset sprider sig från land till land, gör ett virus inte någon skillnad mellan en statsgräns och en nationsgräns. Påståendet att “virus inte tenderar att respektera gränserna” är universellt sant, oavsett vilken kategori av gränser.

Savages argument stöds ytterligare av nedanstående bild från WND, som visar stater som har fått illegala invandrare, jämfört med stater som snabbt har kontaktat CDC för att be om hjälp med detta plötsliga utbrott.

Den chockerande verkligheten om hur regeringens sjukvårdspolitik uppmuntrar pandemier

Vad tror du är orsaken till detta utbrott? Lyssna på kommentarerna nedan. Och för en gångs skull kan de traditionella medierna inte skylla på “ovaccinerade” barn, eftersom de var vaccinerande, samtidigt som det inte finns något vaccin mot detta virus. Det är därför de läkare som för närvarande cirkulerar runt i media för att hantera detta utbrott, är så anmärkningsvärt hjälplösa och mållösa.

Begrunda den patetiska verkligheten hos vår nuvarande regering och dess misslyckade medicinska system:

Chockerande verklighet # 1) Vår nuvarande federala regering vägrar att skydda den amerikanska gränsen och uppmanar därmed öppet invandrare att komma in, oavsett vad de kan bära på ur folkhälsosynpunkt.

Chockerande verklighet # 2) Vårt medicinska system är en “one-trick pony”[6] när det kommer till pandemiförebyggande. Det enda tricket är “vaccin.” Och om det inte finns ett vaccin, är hela det medicinska systemet helt hjälplöst när det gäller vad man ska göra åt det.

Chockerande verklighet # 3) Medicinska myndigheter vägrar att rekommendera några näringsmässiga terapier som stärker immunförsvaret mot pandemiska sjukdomar. Vitamin D är helt svartlistat från någon officiell rådgivning, även när det inte finns några andra alternativ. Och man vågar inte ens nämna kinesiska medicinörter eller olika naturläkemedel.

Chockerande verklighet # 4) Många förespråkare för vacciner är också starka förespråkare för en minskad befolkning. De applåderar faktiskt att antalet levande människor på planeten krymper. Så pandemier bokstavligen hjälper dem att uppnå sina mål. Det är svaret!” anmärkte Dr Charles Arntzen i en kommentar som fångats på video. Gå ut och använd genteknik för att skapa en bättre virus. (Skratt) Tjugofem procent av befolkningen är tänkt att bli smittade.” (5)

För att gå vidareBill Gates berömda tal där han under en offentlig presentation uppgav att vacciner skulle kunna hjälpa till att sänka befolkningen med 10 till 15 procent. Hans exakta ord:

Världen idag har 6,8 miljarder människor … som är på väg upp till cirka 9 miljarder. Om vi ??gör ett riktigt bra jobb med nya vacciner, sjukvård, reproduktiv hälsovård, skulle vi kunna sänka den med kanske 10 eller 15 procent.

Tror du inte att han sa det? Videon har tagits bort från Youtube flera gånger, men vi har bevarat den på TV.naturalnews.com. Klicka på den här länken för att titta på det själv [7]. Videon lämnar ingen tvekan om Gates förespråkande av vacciner för att minska befolkningen.

Kanske med Ebolaviruset, EV-D68, chikungunyavirus [8] och andra exploderande pandemier, som plötsligt tagit tag i hela vår värld, så kommer människor som Bill Gates äntligen att få sin önskan uppfylld. En massiv befolkningsutrotning kan vara precis runt hörnet, och om du lyssnar på CNN kommer de förmodligen att ha femtio framstående forskare som berättar om alla de olika sätt som du kan tvätta händerna på när du väntar på att CDC ska rädda dig med en experimentell vaccin som bär ännu en 40% dödlighet på samma sätt som ZMapp, Eboladrogen.

Översättning Pia Hellertz | Källa: “Mystery virus EV-D68 exploding among vaccinated children; U.S. medical system clueless without a vaccine” av Mike Adams


Källor till denna artikel är:
(1) cnn.com/2014/09/07/health/respira…
(2) dailymail.co.uk/news/article-2747…
(3) wnd.com/2014/09/americans-fret-ab…
(4) abcnews.go.com/Health/unidentified-re…
(5) naturalnews.com/046347_ebola_vacc…

[1] CDC = Centers for Disease Control and Prevention

[2] Naturalnews.com/046630 CDC whistleblower public confession Dr William Thompson

[3] Naturalnews.com/046597 cdc whistleblower secret letter julie gerberding

[4] Naturalnews.com/046679 safer vaccines scientific advancement immunization technology

[5] Naturalnews.com/046792 flu vaccines CDC pregnant women

[6] Ursprunget till uttrycket går tillbaka till tider med resande cirkusar. Små cirkusar med få större framträdanden och inget menageri av exotiska djur utan använde hund och ponny som de stora artisterna. För att smutskasta showen sa belackare att det hade en ”one trick pony”.

[7] Bill Gates tal – Naturalnews.com/v.asp?v=A155D113455FAC882A3290536575C723

[8] chikungunya virus – Naturalnews.com/046346 chikungunya virus puertorico disease epidemicSå här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Ber om ursäkt om svaren inte hamnar rätt alltid. Det kan bero på forumets utformning.

  Ljuger CIA? Har CWA andra siffror om Nigeria? Det får ni allt bevisa i så fall! Länk!

  Mina bevis är fullkomligt vetenskapliga och enkla att förstå:
  * Lättförståeliga fakta: ”The Impossible Hamster” berättar snabbt och lätt vad tillväxt är och varför något som växer tillslut bör stabilisera sig på en balanserad nivå.
  * Arkeologiska fakta: ”Jared Diamond – Easter Island’s End” berättar om förstörelsen av en hel ö genom överpopulation och användandet av för mycket resurser. Det finns en kortfilm om detta som heter “Youtube – Big heads small brains”.
  * Matematiska fakta: ”Al Bartlett – The Most Important Video You Will Ever See” berättar om tillväxt och vad ordet verkligen betyder i olika exempel och han berättar om de val som måste göras och som Ebola nu verka göra åt oss på ett ganska grymt vis.
  * Lantbruksfakta: ”Julian Cribb – The Coming Famine” berättar om lantbrukets tillstånd i världen och varnar för en kommande svält.

  Direktlänkar finns under punkt 1 i denna länk: http://vetenskapligapartiet.wordpress.com/motivation/

 • Jag tolkar Bill Gates ord som att han menar att med de nämnda metoderna kan man i en del undergrupper av Afrikas befolkning få ned dödligheten och därmed kan föräldrarna familjeplanera med samma sannolikhet att lyckas som i de rika länderna. Om då familjeplaneringen leder till mindre än 1 barn/vuxen som i Europa så sjunker befolkningen helt naturligt efter ett antal generationer. Låt oss ta ett konkret räkneexempel. 1.9 barn/familj
  dvs 0.95 barn/vuxen. När föräldragenerationen dör har befolkningen sjunkit med ca 5%. Efter tre mansåldrar ca 14%. Med tysklands födelsetal ginge det snabbare.

  • Problemet ligger i religionens samband med låg förmåga att förstå enkla samband och denna förmågas nödvändighet för att förstå vad tillväxt de facto är. Det gör att varje försök till frivillig lösning leder intelligensens nedväxt och dumhetens tillväxt. För en matematiker tar det ca en halv sekund att förstå. För majoriteten krävs repeterad utbildning för att kunna förstå den exponentiella funktionen och konsekvensen av fel politik.

    • Jag tror inte du förstod vad jag skrev.
     —-
     Om din video: Att tänka på en grupps rättigheter, typ Sveriges medborgare, är defacto att tänka på varje individs rättigheter i den gruppen.

     Idén om indivudialitetens helighet i en värld som har resursbrist och där djur och natur utrotas är ett fullkomligt ovetenskapligt angreppsätt som leder oss till ruinens brant.
     Kortfattat lättförståeligt bevis: Big heads small brains: http://www.youtube.com/results?search_query=big+heads+small+brains

     Både individualism och kollektivism som kortsiktigt ger människor för mycket frihet leder givetvis till exakt samma idioti. Kollektivism i balans med individualism som tänker långsiktigt har förmågan att rädda mänskligheten och naturen långsiktigt.

    • Det finns inga grupper. Det är ett abstrakt begrepp, såsom nation mm. Försök att ta på en nation, en grupp eller ett företag. Att ge en abstrakt entitet rättigheter på bekostnad av individer är märkligt och oövertänkt.

     Vad gäller resursbristen så förekommer denna bara på papper som ett abstrakt begrepp. Fortfarande slängs en tredjedel av all mat som produceras.

     Hur kan det vara brist när det finns finns människor, kunskap, resurser, tid?
     Vad du för fram som argument, är att vi har resursbrist för att vi imaginärt har slut på den abstrakta värdemätare vi i dagligt tal kallar pengar.
     Hur skulle det se ut om vi slutade bygga hus för att vi får slut på meter?

     Lyssna gärna på videon, för det verkar vara saker som passerat förbi, med respekt för det svar du bifogat ovan.

   • Det du Martin säger är okunnigt. Skälet till allmänningens tragedi går tillbaka till den tiden när det var viktigt för överlevnaden att skaffa flera barn eftersom många dog av naturliga orsaker. Och skälet till bristande kunskap nu i den mindre utvecklade delen av världen heter den anglosaxiska imperialismen, inte religionen. De, England och Usa har systematiskt saboterat framväxten av självständiga nationalstater. England ville exploatera så mycket som möjligt. Då får det inte finnas några avancerade lokala samhällssystem. Då får inte befolkningen utbildas så oppositionella tankar får fäste bland, hemska tanke bland imperialisterna:- utbildade kadrer. Ett liknande problem fanns bland Usas folkbildningsrörelse för arbetarklassen. Den ströps av oligarkin för att förhindra fackföreningsrörelsen att erhålla just detta: utbildade kadrer som kunde göra skillnad. Usa har tydligt formulerat att man inte vill se goda exempel växa fram. Fungerande självständiga nationalstater med social trygghet för medborgarna. Om det är konservativa eller socialistiska regimer spelar ingen avgörande roll. Men eftersom de konservativa ofta har tillåtit Usas expoateringen mer än socialistiska så har historiskt oftare udden varit mot socialistiska. Afrika har av anglosaxarna utsatts för ett långvarigt och ondskefullt förtryck. När man nämner Belgiens ondska i Kongo bör man veta att det var Engelsmännen som gav dem möjligheten. Anglosaxarna har också i hög grad agerat mot utvecklingen av sekulära regimer och sökt förstärka extrema och skadliga sekter. Konsekvenserna av detta är enorma idag.(forts följer)

    • (forts) Usa håller för närvarande igång en Zoo av terroristextremister med olika namn. De har för avsikt att förstöra det fredliga samarbetet Kina-Afrika. På 1800-talet var det England som höll igång en Zoo av revolutionärer som härjade i Europa. Primitiva religioner i Afrika hade inte varit något problem om de länderna hade kunnat sälla sig till nätverket av socialistiska länder utan att motarbetas av Usa. Gärna andra nätverk men väst har aldrig agerat tillräckligt konstruktivt pga anglosaxarnas destruktivitet. Det Ottomanska riket stod i begrepp att moderniseras med Tysklands hjälp men England provocerade ist fram första världskriget. Praktiskt taget all korruption beror på anglosaxarnas inflytande. Direkt eller genom att andra tvingas anpassa sig. Om anglosaxarna försvann ut i rymden och aldrig kom tillbaka skulle sannolikt resten av världen ha goda förutsättningar att finna win-win lösningar på det mesta och sannolikt skulle det finnas tillräckligt mycket humanitet hos resten av mänskligheten för att inte vilja tvinga kvar människor i underkuvad ställning. Någon enorm jämlikhet tror jag däremot inte skulle uppstå utan de flitigaste folken skulle ha en högre materiell standard.

    • Dags att inte fega dig ur diskussionen? Du undviker helt att diskutera orsakssammanhanget.
     Du tycker tydligen att det är ointressant att anglosaxarna med våld och mutor hindrar utveckling överallt, men är villig att hjälpa till att städa efter dem och låtsas att det bara är de underkuvades eget fel.
     Sen förstår jag inte varför du säger vakna till mig eftersom det var Anders som ansåg att befolkningstillväxten inte är ett problem. Jag försvarade ju Gates.

    • Fel Peter. Jag bad Martin förklara varför han anser att överbefolkning är ett problem.
     Det är så att i argumentation måste man ha på fötterna för att kunna dra slutsatser och leda till konklusioner och möjliga lösningar. Det duger inte bara att påstå att det finns för mycket folk och därifrån designa lösningar “at will”.

     Det är som att säga att du Peter har för mycket pengar så det måste läggas i skatt.
     Hur rimligt är detta?

    • Martin. Du för här fram argumentet att tillväxten ökar, men på andra ställen i konversationen så menar du att tillväxt inte är i balans med resurstillgångarna.

     Jag förstår inte logiken.

     Du tar faktoider från CIA, men egentligen borde man rådfråga CWA istället (central wisdom Agency).

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *