Amerikansk militär och läkemedelsindustrin är nu återetablerad i Västafrika – Ebolaepidemin kan avslutas

publicerad 26 oktober 2014
- Torbjörn Sassersson red.

PROGNOS OCH SPEKULATION. Den amerikanska miliärindustrin och den anglosaxiska läkemedelsindustrin är nu återetablerad i Västafrika. Ebolaepidemin kan avslutas. Ett mått på att affärerna är säkrade är att västmedierna väsentligt minskat rapporteringen om epidemin och att myndighetshetsen runt ebola kraftigt avtagit.

Det är ännu svårt att finna kurvor på den avtagande ebolaepidemin. Vid en enkel sökning efter grafer på nätet som visar epidemins utveckling i antalet fall räknat finns det istället bara exponentiella “explosionsökningskurvor” representerade. Folkhälsomyndighetens senaste uppdatering är daterad den 23 oktober och ingen graf visar utvecklingen av antalet tillkommande fall. Istället visar myndigheten på allmänhetens ebolawebbsida enbart en ackumulerande tabell som mixar ihop konfirmerade ebolafall med troliga och misstänka fall. Summan blir 4869 fall, men räknas enbart konfirmerade ebolafall blir summan 2938 fall, alltså betydligt lägre.

Det påpekandet är viktigt eftersom rapporter från Västafrika visar att personer som blivit sjuka av vatten från förgiftade brunnar, personer som drabbats av bakteriesjukdomar eller lider av vaccinskador även de räknats in som “misstänkta” eller “troliga” ebolafall. Modus operandi stämmer mycket väl in i den affärsmässiga strategi som tycks handla om att kvickt bygga upp en “ebola-scare” för att maximera den ekonomiska satsningen i området på lönsamma antiebolaprojekt.

ebolafall-2014-tabell

Folkhälsomyndigheten om Ebola

 

Var Hans Roslings ebolaexplosionskurva enbart teoretisk?

Hans-Roslings-ebolakurva-2-okt-2014NewsVoice har hos Folkhälsomyndigheten efterfrågat en graf som representerar förändringen i antalet konfirmerade ebolafall över tid. Vi får se om den kommer. Misstanken är att antalet nytillkomna ebolafall kraftigt minskat senaste veckan eller två. Kurvan kommer i så fall att hamna i en intressant konflikt med Hans Roslings högst teoretiska och exponentiella ebolaexplosionskurva som visade att nästan hela planeten kunde få ebola enligt ett risräkningsexempel som Rosling redovisade i svensk TV (SVT Gomorron Sverige).

I Västafrika är affärerna nu säkrade

WHO har gett tillstånd till att experimentella ebolavaccin och antivirala mediciner ska få testas. De anglosaxiska läkemedelsbolagen har därmed fritt fram att sälja in sina preparat betalda av andra nationers stöd, lokala skattemedel och med pengar från tex Unicef som samlat pengar från godtrogna människor. Allt sker med understöd av köpta regimer i de afrikanska länderna. Låter det cyniskt? Faktakontrollera då gärna dessa påståenden med vilken politiskt medveten afrikan som helst, men det måste vara med en afrikan som bor i Afrika.

Även den amerikanska militärindustrin är etablerad enligt Naomi Kleins chockdoktrinmodell. USA skickade 3000 soldater till Västafrika istället för 3000 sjukvårdarbetare för att “säkra” området [affärerna]. Prognosen är att de ska stanna för att “säkra” området precis som de bara skulle stanna i Irak och Afghanistan för att säkra regionen. Problemet är att de aldrig åker hem. Vistelsen förlängs i flera omgångar för ett av deras viktigaste syften är att skydda de amerikanska exploaterande företagen som ska “bygga upp” länderna och samtidigt utvinna naturresurserna.

Ebolaepidemin kan avslutas.

Text: Torbjörn Sassersson

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Ebola
 • kan ju tillägga detta om general major smedley butler, att han blev faktiskt förfrågad av stora fõretag i usa om att göra en fascistisk statskupp och störta FDR men han var demokratin trogen och avslöjade istället försöket inågot som skulle komma att kallas “the buissnes plot” och året var 1934. om man sedan tar det i beaktandet till adolf hitler och ig farben i tyskland 1933 där man hittade en villig, så kan man plussa 1+1

  mvh djoser

 • Mycket bra artikel! Ebolaepidemin kan nu “läggas till handlingarna”.då Fas 1; marknadsföringen/fear mongering av ebolan gett önskat resultat.

  Monsanto (Monsatans) är involverade i sponsring och framtagning av ett vaccin som, enligt uppgift, kommer att finnas på marknaden redan vid årets slut. Vad är det för häxblandning som kokas ihop åt oss? Det spekuleras kring att den kommande vaccineringen kommer att utgöra ett större hot för oss än själva ebolan.

  http://www.dcclothesline.com/2014/08/04/monsanto-sponsored-ebola-vaccine-will-kill-people-ebola/

  http://hendersonlefthook.wordpress.com/2014/07/23/the-illuminati-depopulation-agenda/

 • “USA skickade 3000 soldater till Västafrika istället för 3000 sjukvårdarbetare för att ”säkra” området [affärerna].”

  Stämmer väl med vad generalmajor Smedley_Butler sade om sitt Amerika och dess militär innan andra världskriget: War Is A Racket! De kör på i samma gamla spår.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Smedley_Butler

  “Smedley Darlington Butler, född 30 juli 1881, död 21 juni 1940, var en legendarisk Major General (motsvaras i Sverige av generalmajor) i USA:s marinkår, en uttalad kritiker av USA:s militarism och vid tiden tiden för sin död den mest dekorerade marinkårssoldaten i USA:s historia.”

  Boken han författade: War Is A Racket
  By Major General Smedley Butler:http://www.ratical.org/ratville/CAH/warisaracket.html#c1
  Läs denna mycket man känner igen från 2000-talet.

  To Hell With War!!

 • …..”ska ”bygga upp” länderna”, på ländernas egen skuldsättning med evighetsränta.
  John Perkins skriver om upplägget med att stjäla naturtillgångar och sedan bygga upp infrastrukturen med amerikanska storföretag för av landet lånade pengar hos IMF och slikt.
  Således; först stjäla tillgångarna, sedan skuldsätta folket.
  http://www.johnperkins.org/ Confessions of an economic hitman.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *