MSNBC: More civil disobedience in St. Louis, USA

0
188

MSNBC-civil-obedience-oct2014MSNBC. More than 1, 000 peaceful protesters staged a massive sit-in at the heart of St. Louis University’s campus early Monday morning, culminating multiple acts of civil disobedience throughout the city – including blocking an intersection by playing games and jumping rope – on the same night as raw frustrations from activists bubbled to the surface in a public forum.

By Amanda Sakuma

It’s the fifth night of protests in and around Ferguson and St. Louis, Missouri, an area that’s become an epicenter of civil disobedience since an unarmed black teen, Michael Brown, was shot two months ago.

Read more  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här