MSNBC: More civil disobedience in St. Louis, USA

  0

  MSNBC-civil-obedience-oct2014MSNBC. More than 1, 000 peaceful protesters staged a massive sit-in at the heart of St. Louis University’s campus early Monday morning, culminating multiple acts of civil disobedience throughout the city – including blocking an intersection by playing games and jumping rope – on the same night as raw frustrations from activists bubbled to the surface in a public forum.

  By Amanda Sakuma

  It’s the fifth night of protests in and around Ferguson and St. Louis, Missouri, an area that’s become an epicenter of civil disobedience since an unarmed black teen, Michael Brown, was shot two months ago.

  Read more  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  Föregående artikelNy film: Laura Poitras porträtterar Edvard Snowden och avslöjar Snowden nr 2
  Nästa artikelDr Annika Dahlqvist: Industriellt härdat fett är farligt snarare än transfett
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer