Studie visar att jorden har en position i helt ointressant zon i universum

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 15 oktober 2014
- NewsVoice redaktion

[humor] Citing factors ranging from the asteroid belt separating the terrestrial planets from the gas giants, to the practically empty interstellar medium extending in nearly every direction, new research published Wednesday by the International Astronomical Union has concluded that Earth is located in “by far the lamest” region of the observable universe. / theonion.com


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: earth
Stöd NewsVoice 2024
 • En insiktsfull studie utan minsta trovärdighet.
  Som vanligt.
  Fråga en blind och denne kan aldrig se månen.
  Om du förstår vad jag menar….

 • Känns tryggt att vi är i en ointressant position.
  Hade den varit intressant hade vi väl råkat ut för en kosmisk katastrof.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *