Leaked internal mail reveals Save The Children will not withdraw the “Global Legacy Award” to Blair

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 30 november 2014
- NewsVoice redaktion
Tony Blair

Tony BlairGLOBAL RESEARCH. Save the Children is trying to tamp down coverage and “contain” the damage from the award given to former UK prime minister Tony Blair by its US arm.

A leaked internal email to staff from the international charity’s chief executive Jasmine Whitbread does not indicate, however, that the charity intends to withdraw the “Global Legacy Award” Blair received at a glittering New York gala on 19 November.

Read more

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Organisationen ”Save the children” är en varg i fårakläder. De samarbetar med ”Planned parenthood” som är knuten till Rockefeller, vilket säger allt. Internationella NGO:s primära intresse är ekonomisk utveckling. Med hjälp av sina olika falskflaggade organisationer får de in en fot i olika länder och kan därefter sätta sin agenda i verket. Att hugga tänderna i barnen är bara en början för CHANGE.

  Det var inte bara en massa barn som dog i Mellanöstern på grund av Tony Blairs krigshets mot regionen. Nato:s dumpning av gifter och uttjänt uran i Irak (liksom i Bosnien), har lett till missfall och allvarliga genetiska skador på nyfödda, leukemi m fl andra sjukdomar. Nato:s utsläpp påverkar barns liv och hälsa negativt för oöverskådlig tid. Se bilder på länken nedan.

  Spädbarn utsatta för uttjänt uran: https://www.google.se/search?q=depleted+uranium+iraq+birth+defects&client=firefox-a&hs=lOX&rls=org.mozilla:sv-SE:official&channel=np&biw=1024&bih=433&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=M3p7VPeCBOTgywPWgoLoCw&ved=0CAYQ_AUoAQ

  https://www.facebook.com/notes/the-drew-mariani-show/list-of-charities-and-organizations-that-are-linked-to-planned-parenthood-andor-/223486397683559

 • Ennu ett bevis att många organisationer styrs och leds av inbyggda torpeder som utför sina uppdrag oavsett om det är moralisk eller inte,oavsett om folk är mot eller inte.De bryr sig inte vad vi folket tycker,de har sina agenda som måste följa.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *