Nio patienter till dr Erik Enbys försvar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 november 2014
- NewsVoice redaktion
Dr Erik Enby 2015 - Foto: Börje Peratt

Erik EnbyPersoner inom hälso- och sjukvården som försöker hitta alternativa vägar till bot och bättring för patienterna lever farligt. Det visar fallet Erik Enby. Här skriver nio före detta patienter om den rättsvidriga process som dragits igång av myndigheter och media.

Artikeln är tidigare publicerad i 2000-Talets Vetenskap | Återpublicerad med tillstånd av Siv Wernborg

HSAN, Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd, drog in legitimationen för läkaren Erik Enby den 8 februari 2007 med motiveringen att dr Enby inte följer “vetenskap och beprövad erfarenhet”. Beslutet överklagades. Ingen patient har skadats.  Sedan dess arbetar Erik Enby utan legitimation.

Vi före detta patienter till dr Erik Enby, som den 19 december 2007 åkte upp till Stockholm för att närvara vid rättegången i Länsrätten, anade ugglor i mossen när förhandlingen ägde rum bakom lyckta dörrar. Rättegångar bakom lyckta dörrar känner vi till från gamla Sovjetunionen och i det här fallet fanns ju absolut ingen anledning till lyckta dörrar. Man ville förhindra insyn i förhållanden som allmänheten skulle ha intresse av att få vetskap om.

Såväl Kammarrätten som Regeringsrätten gick på Länsrättens dom 2008-01-16. Regeringsrätten fastställde vad länsrätten beslutat om sekretess. Länsrätten har i stort gått på HSANs bedömning och beslut.  Märk väl att HSAN fällde Enby på tyckanden och inte fakta.  Denne friades av HSAN från att ha avrått från bröstcanceroperation och vållande till annans död, men Ansvarsnämnden lade till nya kriterier enligt vilka Erik Enby vilseför sina patienter och att hans metoder ej vilar på vetenskap och beprövad erfarenhet. HSAN återkallade legitimationen på begäran av Socialstyrelsen.

DET ÄR TYDLIGT att vi inte har någon rättssäkerhet i Sverige. Varken Kammarrätten eller Regeringsrätten beviljade prövningstillstånd. Det är uppenbart att man inte vill ha mångfald på medicinens område i Sverige. Skandal, anser vi patienter!  Erik Enby är en gigant bland läkare. Sannolikt har dr Erik Enby av HSAN utsatts för ett ”justitiemord”, enligt advokaten. Beslutet i Länsrätten och Ansvarsnämnden har tillkommit utan rättvis rättegång. Med rättvis rättegång menas bland annat att rätten tar hänsyn till bevis.

Länsrätten och Ansvarsnämnden har struntat i bevis och enbart lyssnat på Socialstyrelsen som i stort sett saknat bevis. Kammarrätten har ej angivit några sakskäl för sitt beslut att vägra prövningstillstånd.  Regeringsrätten hade möjligheten att låta dr Erik Enby få en rättvis rättegång genom att bevilja prövningstillstånd. Besvärsskrivelse till Europadomstolen för mänskliga rättigheter i Strasbourg inskickades 2010-02-11. På grund av domvilla/rättegångsfel i Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd ingavs Resningsansökan till Regeringsrätten den 9 mars 2010.

FYRA NOBELPRISTAGARE STÖDER Erik Enbys sätt att behandla med vitaminer och mineraler: Luc Montagnier,  Linus Pauling, Albert Szent-Györgyi och Otto Warburg.

Även andra kända namn såsom  Dr Frederick R. Klenner och Dr Irwin Stone stöder Enbys terapier, för att nämna några namn. Professor Harald zur Hausen tilldelades Nobelpriset i fysiologi eller medicin år 2008 för upptäckten att infektioner kan orsaka cancer, vilket bekräftar Enbys forskning. Trots detta fick Enby inte tillbaka sin legitimation i Regeringsrätten.

Vi har förstått att Nobelpriset i medicin har blivit ett spel för galleriet. I praktiken är det läkemedelsbolagen som bestämmer, och då gäller bara vacciner och farmakologi. En nobelpristagare kan tala sig varm för alternativmedicinen, men blir då alltid misskrediterad som till exempel nobelpristagaren Luc Montagnier, se klippet Shocking truth about AIDS exposed on World AIDS Day från dokumentären House of Numbers, un-cut footage.

”Water is key”, säger Luc Montagnier i intervjun. Hela hans resonemang bekräftar riktigheten av de terapier som Erik Enby administrerat i många år. Big Pharma gör dock allt för att förhindra alternativa synsätt på hur man kan förhindra spridning och behandling av HIV/Aids. Vaccinspåret är det enda spår som intresserar Big Pharma. Montagnier är övertygad om att det finns enklare och billigare sätt att komma tillrätta med HIV-epidemin i Afrika. Han har i sin forskning kommit fram till att nutrition och antioxidanter sannolikt är den väg som bör anträdas. Bland annat ser Montagnier den ortomolekylära medicinen som en möjlig lösning. Bättre mat och antioxidantbehandling, det vill säga vitaminer och mineraler av olika slag, men det kan man ju inte tjäna så mycket pengar på, konstaterar han samtidigt.

PÅ LÄNGRE SIKT är emellertid kortsiktiga ekonomiska vinstintressen ohållbara med farmakologins alla biverkningar som följd, miljöförstöringen inte att förglömma.

Det egentliga skälet till deslegitimationen har Erik Enby inte fått reda på. Det är sekretessbelagt. Förmodligen är det Enbys forskning, se hemsidan www.enby.se, och hans terapier som gjort att han mist sin legitimation. Vår uppfattning är att han utgör ett hot mot läkemedelsindustrin!

Det är verkligen en skandal men inte oväntat. Vårt samhälle och myndigheter styrs mer och mer av läkemedelsbolagens smarta knep i marknadsspelet om läkemedelsmiljarderna.

Många upprörande öden i medicinhistorien, till exempel Semmelweis’ upptäckt med en så enkel sak som handtvätt, har ju inte ens idag slagit igenom hos våra så kallade forskare, som är  förvånade över att vinterkräksjukan så att säga kom av sig efter det att folk blivit noggrannare med sin handhygien i svininfluensans kölvatten. Erkännanden av riktiga insatser för mänsklighetens bästa kommer först så småningom.

DET ÄR SKILLNAD på att ha rätt och att få rätt, i alla fall i Sverige, som efter svininfluensavaccinet verkar vara ett land i samma klass som de gamla öststaterna, med likriktning i åsikter och behandlingsmetoder, därtill så gott som obefintliga möjligheter för vanligt folk att få ut sina åsikter i massmedia. Erik Enby dömdes till exempel på förhand av 58 tidningar runt midsommar 2006 genom osanningar och falsarier i den svenska pressen. Media-etablissemanget har med andra ord sålt sig själv till Big Pharma.

Man kan dock få visst hopp när man läser om till exempel Wolfgang Wodarg i EUs läkemedelskommitté, som kräver en undersökning av hela skandalen med svininfluensavaccinet och läkemedelsindustrins grepp om WHO. Sedan några år tillbaka tar WHO emot bidrag från läkemedelsindustrin, förr kom bidragen från medlemsnationerna. Klart att Big Pharma vill ha något i gengäld, men den här gången kan det nog bli de som förlorar. Förtroendet för både WHO och  industrin är på upphällningen, kanske inte så mycket i Sverige som i utlandet, där folk ges möjlighet att få information på ett helt annat sätt än här.

Det gäller att inte ge upp utan ta nya tag och kämpa vidare för läkekonsten. Erik Enby är en rakryggad och hederlig man som jobbar för sanningen och sina patienters bästa, medan ”de där uppe” fattar godtyckliga beslut, som i första hand gynnar deras egna intressen.

För patienterna:

      Åsa Lena Bengtsson, Anna Hallgren, Claes Hallgren, Bibbi Jansson,

    Viola Janson, Ulla-Brita och Kjell Pedersson, Eva Svensson och Siv Wernborg


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Erik Enby
Stöd NewsVoice 2024
 • Vilka är då “Big Pharma” dessa personer som hycklar för oss vanligt folk. Om ni har 60 minuter till övers vill jag att ni skall se denna videon med Dr Rath som också blivit av med sin licens men som fick upprättelse ock 100000 euro i skadestånd , men som sedan “Hängde ut dom”. Denna presentationen skulle alla se för att sedan kunna tänka själva.
  PS! Sanningen är skrämmande.

  http://www.youtube.com/watch?v=cndo4BJt2fA

  Mvh Djoser

  • Tack Djoser för länken, bland det mest intressanta jag sett på länge! Presentationen träffade mig mitt i prick. Efter jag kikat klart på den gick jag in på en av Dr. Rath’s webbsidor och fann gratisboken “Cellular Health Series – Cancer” i PDF-format här http://www4.dr-rath-foundation.org/THE_FOUNDATION/About_Dr_Matthias_Rath/other_literature.htm Helt galet intressant även det. Jag blir oerhört frustrerad av all revolutionerande information som undanhålls, och är glad jag är en människa som väljer att tänka och söka själv. Åter igen – tack! 🙂

   • U welcome!
    Nu vet du hur läget ser ut,
    Inte konstigt att “DE” bedriver rena häxprocesser på personer som Dr.Erik Enby ,
    Dr Rath , Dr Tullio Simoncini (CancerLäkare) och Dr. Arpad Pusztai med GMO. John Virapen (Whistleblower på Eli Lilly) ,Linus Pauling med C vitamin, Dr. Andrew Wakefield (Vaccinmotståndare) och Anders Sultan på Ion Silver för att nämna några. Googla på dessa personer.
    Alla dessa personer har ensak gemensamt de konkurrerar ut Big Pharma med enkla icke patenterbara produkter som verkligen fungerar (annars hade de inte varit sååå “PÅ” på dem och det är därför man verkligen vill måla ut dessa personer som Kvacksalvare, Dessa personer är vårt hopp mot dessa SVIN som förgiftar oss och våra barn.
    ALLA borde ta en titt på den.

    MVH Djoser

 • Vilka är då “Big Pharma” dessa personer som hycklar för oss vanligt folk. Om ni har 60 minuter till övers vill jag att ni skall se denna videon med Dr Rath som också blivit av med sin licens men som fick upprättelse ock 100000 euro i skadestånd , men som sedan “Hängde ut dom”. Denna presentationen skulle alla se för att sedan kunna tänka själva.
  PS! Sanningen är skrämmande.

  http://www.youtube.com/watch?v=cndo4BJt2fA

  Mvh Djoser

  • Tack Djoser för länken, bland det mest intressanta jag sett på länge! Presentationen träffade mig mitt i prick. Efter jag kikat klart på den gick jag in på en av Dr. Rath’s webbsidor och fann gratisboken “Cellular Health Series – Cancer” i PDF-format här http://www4.dr-rath-foundation.org/THE_FOUNDATION/About_Dr_Matthias_Rath/other_literature.htm Helt galet intressant även det. Jag blir oerhört frustrerad av all revolutionerande information som undanhålls, och är glad jag är en människa som väljer att tänka och söka själv. Åter igen – tack! 🙂

   • U welcome!
    Nu vet du hur läget ser ut,
    Inte konstigt att “DE” bedriver rena häxprocesser på personer som Dr.Erik Enby ,
    Dr Rath , Dr Tullio Simoncini (CancerLäkare) och Dr. Arpad Pusztai med GMO. John Virapen (Whistleblower på Eli Lilly) ,Linus Pauling med C vitamin, Dr. Andrew Wakefield (Vaccinmotståndare) och Anders Sultan på Ion Silver för att nämna några. Googla på dessa personer.
    Alla dessa personer har ensak gemensamt de konkurrerar ut Big Pharma med enkla icke patenterbara produkter som verkligen fungerar (annars hade de inte varit sååå “PÅ” på dem och det är därför man verkligen vill måla ut dessa personer som Kvacksalvare, Dessa personer är vårt hopp mot dessa SVIN som förgiftar oss och våra barn.
    ALLA borde ta en titt på den.

    MVH Djoser

 • Ja, vad kan vi göra åt allt eländes elände?
  Jo, besök 2000-Talets Vetenskaps hemsida http://www.2000tv.se
  och klicka längst upp till höger: Skriv på för Erik Enby!

  “Vi kräver att doktor Erik Enby får upprättelse”.

  Tack så mycket!

  • @ Siw Wernborg — Min man och jag skrev båda på för Dr Enby ..tror redan i våras.

   @ NillaClarner — Visst finns det mycket även ‘fjollor’ göra.
   All aktivitet har sin födelse i tanken, sedan i ord (inte sällan vid någons köksbord faktiskt!) – först därefter kommer handling.
   Vi kan alla ‘så frön’, nätverka information, skriva på petitioner, skriva artiklar och gå med i organisationer. Alla kan göra något, dra sitt strå till stacken, i arbetet för allas goda.
   Jag har sett, både här på NewsVoice och andra sidor, att det minsann finns många som vågar att STÅ UPP ..för både det ena och det andra.
   Heja den som modig är! 🙂

 • Allt är upp till oss att förändra…vi kan…men törs folk stå upp! Det är frågan…Rädsla är den största faran i allt i förändring till det bättre.
  Så jäkla sorgligt att INGEN TÖRS göra något.
  Människan är ett stort skämt och vi får faktiskt skylla oss själva hur det har blivit…vem ska vi skylla på?
  Oss själv så klart…alla har ett eget ansvar för allt…
  Människor som Dr Enby är hjältar och modiga…
  Alla andra är fjollor!
  Jag anser att människan måste snart göra sig hörda och inte bara hemma runt köksborden, där ges ingen framgång…

 • Känner både vanmakt, illamående, sorg och ilska av att läsa detta – trots att jag kände till det som hänt Dr Enby sedan tidigare. Sverige verkar bli ett allt sjukare samhälle – och jag bävar för mina barnbarns barns framtid… 🙁

  Att utsätta en läkare av Dr Enbys kaliber på det sätt som skett är skamligt minst sagt – money speaks!!

  Jag har förstått att Dr Enby är en underbar läkare som hjälpt väldigt många människor och jag önskar honom och alla som behöver honom allt gott!

 • Ja, vad kan vi göra åt allt eländes elände?
  Jo, besök 2000-Talets Vetenskaps hemsida http://www.2000tv.se
  och klicka längst upp till höger: Skriv på för Erik Enby!

  “Vi kräver att doktor Erik Enby får upprättelse”.

  Tack så mycket!

  • @ Siw Wernborg — Min man och jag skrev båda på för Dr Enby ..tror redan i våras.

   @ NillaClarner — Visst finns det mycket även ‘fjollor’ göra.
   All aktivitet har sin födelse i tanken, sedan i ord (inte sällan vid någons köksbord faktiskt!) – först därefter kommer handling.
   Vi kan alla ‘så frön’, nätverka information, skriva på petitioner, skriva artiklar och gå med i organisationer. Alla kan göra något, dra sitt strå till stacken, i arbetet för allas goda.
   Jag har sett, både här på NewsVoice och andra sidor, att det minsann finns många som vågar att STÅ UPP ..för både det ena och det andra.
   Heja den som modig är! 🙂

 • Att HA rätt är en sak. Att FÅ rätt är något helt annat.

  Förväxla aldrig dessa två saker.

  Att Erik Enby inte FÅR rätt kan vara den definitiva bekräftelsen på att han HAR rätt.

  Slutsatsen blir som vanligt: “Follow the Money”. Där ligger ofta sanningen.

  • JA….det är så sannerligen pengar och makt som styr världen, även om det innebär att trampa ner och utplåna miljoner av människor.
   Det är sorgligt och det är (ursäkta) FÖR JÄVLIGT att vi i Sverige är styrda av kommunister inom myndighetsinstanser och regering.
   Att sen en sån stor hop av människor blundar, tiger och bara följer mängden, utan att vilja förstå konsekvensen i slutändan, förbryllar mig storligen.
   Allting är ju så uppenbart, “maffian” döljer inte längre sin målsättning utan visar öppet sitt uppsåt helt utan skam. Så hur kan man blunda för sanningar?
   Dr Erik Enby är en man som jag tar av mig hatten för och bugar inför hans kämpaglöd och hans kunskap, i hela detta vansinnet av förtryck och lögner…..det är starkt gjort.
   Måtte han få behålla hälsan och ha styrkan att fortsätta kämpa och måtte människor vakna nån gång innan det är för sent och KRÄVA rättvisa!

  • Aldeles ret, Thomas. Men i Skandinavien brænder vi stadig hekse. Enhver som rejser tvivl om Sundhedsvæsnet og BigPharma står til offentlig afbrændig. I dag har man blot mere snedige processer end et lille lejrbål.

 • Allt är upp till oss att förändra…vi kan…men törs folk stå upp! Det är frågan…Rädsla är den största faran i allt i förändring till det bättre.
  Så jäkla sorgligt att INGEN TÖRS göra något.
  Människan är ett stort skämt och vi får faktiskt skylla oss själva hur det har blivit…vem ska vi skylla på?
  Oss själv så klart…alla har ett eget ansvar för allt…
  Människor som Dr Enby är hjältar och modiga…
  Alla andra är fjollor!
  Jag anser att människan måste snart göra sig hörda och inte bara hemma runt köksborden, där ges ingen framgång…

 • Känner både vanmakt, illamående, sorg och ilska av att läsa detta – trots att jag kände till det som hänt Dr Enby sedan tidigare. Sverige verkar bli ett allt sjukare samhälle – och jag bävar för mina barnbarns barns framtid… 🙁

  Att utsätta en läkare av Dr Enbys kaliber på det sätt som skett är skamligt minst sagt – money speaks!!

  Jag har förstått att Dr Enby är en underbar läkare som hjälpt väldigt många människor och jag önskar honom och alla som behöver honom allt gott!

 • MEN SNÄLLA NÅN – DET MÅSTE VÄL ALLA VETA!

  “Makten har alltid RÄTT – annars skulle ju ALDRIG samhället FUNGERA”!!!

  MYNDIGHETER, SOM T EX SKALL SE TILL ATT DEN EGNA MYNDIGHETENS BUDGET UPPFYLLER AKTUELL FINANSMINISTERS MÅL – “ATT BUDGET SER BRA/PERFEKT UT!

  MEN – ATT andra delar av samhället FÅR/FICK TA konsekvenserna – det spelade DÅ ingen roll. – BARA att T EX BESPARINGARNA I FÖRSÄKRINGSKASSAN KUNDE I DEN STUNDEN GLÄDJA DEN DÅ BÄSTE AV FINANSMINISTRAR INOM EU!

  (DESSUTOM SÅ BERÖMDES VISST AKTUELL SOCIALFÖRSÄKRINGSMINISTER FÖR ATT HAN VERKLIGEN LYCKATS MINSKA ANTALET SJUKSKRIVNA MEDBORGARE?

  (SAMTIDIGT SOM AKTUELL GENERALDIREKTÖR FICK SITTA KVAR – TROTS ATT MYNDIGHETEN BRUTIT MOT EU-DOMSTOLENS DOMAR – T EX CIOLA-DOMEN – FÖR ATT NÄMNA EN BLAND MÅNGA ANDRA! – NÅGOT SVERIGE LOVAT ATT FÖLJA TILL PUNKT OCH PRICKA)!

  Då TYCKTES andra länders ledande politiker TRO – att Anders Borg var den rätte mannen att klara av besparingsuppdrag hos dem!

  VAR DET INTE FINLAND, SOM VILLE HA HANS TJÄNSTER – eller hur var det egentligen?

  MEN HUR GICK DET MED alla dem, vilka inte fick utlovade ersättningar för den vård de kunde få inom EU/EESområdet? Blev det någonsin en debatt om detta???? NEJ!

  OM FLER DÖR PÅ GRUND AV DÅLIGT UNDERHÅLL AV VÄGARNA – skyller man på helt andra saker. OM TÅGURSPÅRNINGAR ORSAKAS av dåligt underhåll SÅ HITTAR MAN PÅ LÄMPLIGA SKÄL och så är den frågan borta ur debatten… VARFÖR?

  Kan det bero på ägarförhållanden bland dem som styr våra tidningar och TVkanaler?

  Aktuell DEBATT GÄLLDE VISSERLIGEN ATT DR ENBY HADE RÄTT – ENLIGT MÅNGA NOBELPRISTAGARE – med vad spelar det för roll – SOCIALSTYRELSEN LYCKADES JU ÖVERTYGA T O M HÖGSTA DOMSTOLEN OM VILKA REGELVERK, SOM SKULLE GÄLLA I SVERIGE. – TROTS ATT JU INGA DOMARE I SVERIGE HAR DEN MINSTA KUNSKAP I MEDICINSKA FRÅGESTÄLLNINGAR – men gunås – hade ju aktuell myndighet tillgång till Vetenskapliga Råd, vilka normalt med hjälp av Svenska Läkarsällskapets mycket sakkunniga specialister visste vad som skulle gälla.

  Att samma sällskap i olika situationer kunnat rekommendera T EX Whiplashkommissionen och Socialstyrelsen att lyssna på vilkas råd, som borde vara mest lämpliga att följa!

  KONSEKVENSEN AV HUR T EX NACKSKADADE BLIVIT HANTERADE AV SVENSK SJUKVÅRD OCH I DOMSTOLAR KAN MAN SE – DE FÖRLORAR MOT MYNDIGHETEN FÖRSÄKRINGSKASSAN OCH SINA FÖRSÄKRINGSBOLAG – MED HÄNVISNING – ATT DE VISSERLIGEN BOTATS INOM EU/EES-OMRÅDET – men då med METODER, vilka ännu inte blivit accepterade att användas i Sverige! – DÅ HJÄLPER DET INTE ATT DE KUNNAT LEVA MER NORMALA LIV EFTER ATT DERAS SKADOR BLIVIT BLIVIT KORREKT OPERERADE – MED LYCKAT RESULTAT INOM EU/EESOMRÅDET!

  DET SKEDDE JU MOT DOMSTOLAR OCH MYNDIGHETER – VILKA SÄLLAN ELLER ALDRIG GÖR NÅGRA FEL – eller hur var det med hela??? – VEM HADE RÄTT???

  SVENSK RÄTTVISA HAR JU SOM VANLIGT “SEGRAT”, MEN HUR VAR DET EGENTLIGEN – VAR DET “RÄTTSSÄKERT” PÅ DET SÄTT SOM ALLT SKEDDE?

  BÅDE VAD GÄLLDE FÖR DR ENBY OCH HANS UPPTÄCKTER, ELLER NÄR SVÅRT NACKSKADADE FAKTISKT BLEV BOTADE EFTER UTREDNINGAR OCH OPERATIONER INOM EU/EES-OMRÅDET – ELLER NÅGON ANNANSTANS – I USA, ENGLAND ELLER NÅGOT FJÄRRAN ULAND – AV DOKTORER MED EUROPEISK LÄKARLEGITIMATION?

 • Att HA rätt är en sak. Att FÅ rätt är något helt annat.

  Förväxla aldrig dessa två saker.

  Att Erik Enby inte FÅR rätt kan vara den definitiva bekräftelsen på att han HAR rätt.

  Slutsatsen blir som vanligt: “Follow the Money”. Där ligger ofta sanningen.

  • JA….det är så sannerligen pengar och makt som styr världen, även om det innebär att trampa ner och utplåna miljoner av människor.
   Det är sorgligt och det är (ursäkta) FÖR JÄVLIGT att vi i Sverige är styrda av kommunister inom myndighetsinstanser och regering.
   Att sen en sån stor hop av människor blundar, tiger och bara följer mängden, utan att vilja förstå konsekvensen i slutändan, förbryllar mig storligen.
   Allting är ju så uppenbart, “maffian” döljer inte längre sin målsättning utan visar öppet sitt uppsåt helt utan skam. Så hur kan man blunda för sanningar?
   Dr Erik Enby är en man som jag tar av mig hatten för och bugar inför hans kämpaglöd och hans kunskap, i hela detta vansinnet av förtryck och lögner…..det är starkt gjort.
   Måtte han få behålla hälsan och ha styrkan att fortsätta kämpa och måtte människor vakna nån gång innan det är för sent och KRÄVA rättvisa!

  • Aldeles ret, Thomas. Men i Skandinavien brænder vi stadig hekse. Enhver som rejser tvivl om Sundhedsvæsnet og BigPharma står til offentlig afbrændig. I dag har man blot mere snedige processer end et lille lejrbål.

 • MEN SNÄLLA NÅN – DET MÅSTE VÄL ALLA VETA!

  “Makten har alltid RÄTT – annars skulle ju ALDRIG samhället FUNGERA”!!!

  MYNDIGHETER, SOM T EX SKALL SE TILL ATT DEN EGNA MYNDIGHETENS BUDGET UPPFYLLER AKTUELL FINANSMINISTERS MÅL – “ATT BUDGET SER BRA/PERFEKT UT!

  MEN – ATT andra delar av samhället FÅR/FICK TA konsekvenserna – det spelade DÅ ingen roll. – BARA att T EX BESPARINGARNA I FÖRSÄKRINGSKASSAN KUNDE I DEN STUNDEN GLÄDJA DEN DÅ BÄSTE AV FINANSMINISTRAR INOM EU!

  (DESSUTOM SÅ BERÖMDES VISST AKTUELL SOCIALFÖRSÄKRINGSMINISTER FÖR ATT HAN VERKLIGEN LYCKATS MINSKA ANTALET SJUKSKRIVNA MEDBORGARE?

  (SAMTIDIGT SOM AKTUELL GENERALDIREKTÖR FICK SITTA KVAR – TROTS ATT MYNDIGHETEN BRUTIT MOT EU-DOMSTOLENS DOMAR – T EX CIOLA-DOMEN – FÖR ATT NÄMNA EN BLAND MÅNGA ANDRA! – NÅGOT SVERIGE LOVAT ATT FÖLJA TILL PUNKT OCH PRICKA)!

  Då TYCKTES andra länders ledande politiker TRO – att Anders Borg var den rätte mannen att klara av besparingsuppdrag hos dem!

  VAR DET INTE FINLAND, SOM VILLE HA HANS TJÄNSTER – eller hur var det egentligen?

  MEN HUR GICK DET MED alla dem, vilka inte fick utlovade ersättningar för den vård de kunde få inom EU/EESområdet? Blev det någonsin en debatt om detta???? NEJ!

  OM FLER DÖR PÅ GRUND AV DÅLIGT UNDERHÅLL AV VÄGARNA – skyller man på helt andra saker. OM TÅGURSPÅRNINGAR ORSAKAS av dåligt underhåll SÅ HITTAR MAN PÅ LÄMPLIGA SKÄL och så är den frågan borta ur debatten… VARFÖR?

  Kan det bero på ägarförhållanden bland dem som styr våra tidningar och TVkanaler?

  Aktuell DEBATT GÄLLDE VISSERLIGEN ATT DR ENBY HADE RÄTT – ENLIGT MÅNGA NOBELPRISTAGARE – med vad spelar det för roll – SOCIALSTYRELSEN LYCKADES JU ÖVERTYGA T O M HÖGSTA DOMSTOLEN OM VILKA REGELVERK, SOM SKULLE GÄLLA I SVERIGE. – TROTS ATT JU INGA DOMARE I SVERIGE HAR DEN MINSTA KUNSKAP I MEDICINSKA FRÅGESTÄLLNINGAR – men gunås – hade ju aktuell myndighet tillgång till Vetenskapliga Råd, vilka normalt med hjälp av Svenska Läkarsällskapets mycket sakkunniga specialister visste vad som skulle gälla.

  Att samma sällskap i olika situationer kunnat rekommendera T EX Whiplashkommissionen och Socialstyrelsen att lyssna på vilkas råd, som borde vara mest lämpliga att följa!

  KONSEKVENSEN AV HUR T EX NACKSKADADE BLIVIT HANTERADE AV SVENSK SJUKVÅRD OCH I DOMSTOLAR KAN MAN SE – DE FÖRLORAR MOT MYNDIGHETEN FÖRSÄKRINGSKASSAN OCH SINA FÖRSÄKRINGSBOLAG – MED HÄNVISNING – ATT DE VISSERLIGEN BOTATS INOM EU/EES-OMRÅDET – men då med METODER, vilka ännu inte blivit accepterade att användas i Sverige! – DÅ HJÄLPER DET INTE ATT DE KUNNAT LEVA MER NORMALA LIV EFTER ATT DERAS SKADOR BLIVIT BLIVIT KORREKT OPERERADE – MED LYCKAT RESULTAT INOM EU/EESOMRÅDET!

  DET SKEDDE JU MOT DOMSTOLAR OCH MYNDIGHETER – VILKA SÄLLAN ELLER ALDRIG GÖR NÅGRA FEL – eller hur var det med hela??? – VEM HADE RÄTT???

  SVENSK RÄTTVISA HAR JU SOM VANLIGT “SEGRAT”, MEN HUR VAR DET EGENTLIGEN – VAR DET “RÄTTSSÄKERT” PÅ DET SÄTT SOM ALLT SKEDDE?

  BÅDE VAD GÄLLDE FÖR DR ENBY OCH HANS UPPTÄCKTER, ELLER NÄR SVÅRT NACKSKADADE FAKTISKT BLEV BOTADE EFTER UTREDNINGAR OCH OPERATIONER INOM EU/EES-OMRÅDET – ELLER NÅGON ANNANSTANS – I USA, ENGLAND ELLER NÅGOT FJÄRRAN ULAND – AV DOKTORER MED EUROPEISK LÄKARLEGITIMATION?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *