Artikel om julen i repris: Kristus nedstigande och människans uppstigande

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 24 december 2014
- Torbjörn Sassersson red.
Saint Nicholas alias tomten

Saint Nicholas alias tomtenJag skrev ursprungligen denna artikel den 23 december 2006 för min numera fossilerade nättidning Soul Travel Magazine. Jag publicerar här en notis om den artikeln för det kan vara bra att påminna om urpsrunget till julen, tomten och julgranen och varför julgranen hängde upp och ner i taket för några 100 år sedan. 

Jesus hade en dubbelnatur enligt esoteriken. Vem var egentligen Jesus i förhållande till Kristus?

Läs mer: Julafton – Christmas betyder Kristus mässa

Text: Torbjörn Sassersson


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Bra inlägg. Gå gärna bakom fasaderna. När man pratar uppstigning skall man nog vara lite försiktig, USA/CIA har blandat sig i leken för ett par decennier sedan (om inte längre) i syfte att lura och bedra folk. Det pågår en förändring, en så omfattande förändring att få är i stånd att begripa den. Den gäller dock inte människan, utan planetsjälen. Det kommer att få återverkningar på människan, hon kommer att ställas inför val, vilket enligt vissa källor redan skett. De vi nu ser är realiserandet av dessa val. Levandet av gjorda val för alla och envar.
    För din skull hoppas jag att du gjort ett val i linje med empati och inre renhet dvs, bort med lögner, förtal, girighet och egocentrism. Då kommer du nog att få en riktigt bra framtid. Men som alltid – eftersom INTENTIONEN är det som avgör så även om du väljer att leva empatiskt, om ditt syfte är att klara dig själv, så kommer du ändå att trampa i det berömda klaveret.
    Om nu valet är gjort så är det i så fall bara att leva ut det och se vad det blev…

  • Dubbelnaturen manifesteras av att bilden har klara likheter med en symbios av Ingemar Stenmark o Putin, med skägg. God Jul.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *