Artikel om julen i repris: Kristus nedstigande och människans uppstigande

  3
  498

  Saint Nicholas alias tomtenJag skrev ursprungligen denna artikel den 23 december 2006 för min numera fossilerade nättidning Soul Travel Magazine. Jag publicerar här en notis om den artikeln för det kan vara bra att påminna om urpsrunget till julen, tomten och julgranen och varför julgranen hängde upp och ner i taket för några 100 år sedan. 

  Jesus hade en dubbelnatur enligt esoteriken. Vem var egentligen Jesus i förhållande till Kristus?

  Läs mer: Julafton – Christmas betyder Kristus mässa

  Text: Torbjörn Sassersson


  Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  3 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  anders
  anders
  Gäst
  26 december 2014 kl 22:55

  Kanske i linje med detta? Byt ut d=dimension med d=densitet så kanske saker blir lite tydligare?
  https://www.youtube.com/watch?v=sjYPYqTKrFs

  zecharia
  zecharia
  Gäst
  26 december 2014 kl 13:23

  Bra inlägg. Gå gärna bakom fasaderna. När man pratar uppstigning skall man nog vara lite försiktig, USA/CIA har blandat sig i leken för ett par decennier sedan (om inte längre) i syfte att lura och bedra folk. Det pågår en förändring, en så omfattande förändring att få är i stånd att begripa den. Den gäller dock inte människan, utan planetsjälen. Det kommer att få återverkningar på människan, hon kommer att ställas inför val, vilket enligt vissa källor redan skett. De vi nu ser är realiserandet av dessa val. Levandet av gjorda val för alla och envar.
  För din skull hoppas jag att du gjort ett val i linje med empati och inre renhet dvs, bort med lögner, förtal, girighet och egocentrism. Då kommer du nog att få en riktigt bra framtid. Men som alltid – eftersom INTENTIONEN är det som avgör så även om du väljer att leva empatiskt, om ditt syfte är att klara dig själv, så kommer du ändå att trampa i det berömda klaveret.
  Om nu valet är gjort så är det i så fall bara att leva ut det och se vad det blev…

  anders
  anders
  Gäst
  25 december 2014 kl 00:56

  Dubbelnaturen manifesteras av att bilden har klara likheter med en symbios av Ingemar Stenmark o Putin, med skägg. God Jul.