Artikel om julen i repris: Kristus nedstigande och människans uppstigande

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 24 december 2014
- Torbjörn Sassersson
Saint Nicholas alias tomten

Saint Nicholas alias tomtenJag skrev ursprungligen denna artikel den 23 december 2006 för min numera fossilerade nättidning Soul Travel Magazine. Jag publicerar här en notis om den artikeln för det kan vara bra att påminna om urpsrunget till julen, tomten och julgranen och varför julgranen hängde upp och ner i taket för några 100 år sedan. 

Jesus hade en dubbelnatur enligt esoteriken. Vem var egentligen Jesus i förhållande till Kristus?

Läs mer: Julafton – Christmas betyder Kristus mässa

Text: Torbjörn Sassersson

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq